• Anonym (Vill ha barn)
    Äldre 10 Mar 09:46
    15514 visningar
    27 svar
    27
    15514

    Fästmannen vet inte om han vill ha barn

    Som rubriken lyder. Han vet inte om han vill ha barn, KANSKE nångång långt i framtiden säger han. Men jag vill ha familj tidigare.. Och helst veta att han vill samma sak. Tänk om jag väntar och väntar och sen så vill han ändå inte? Någon annan som varit med om liknande?'
    Jag kan ju inte tvinga han att tycka annorlunda, men tycker barn är en såpass viktig sak att man ska vara på "samma page" om den saken... Är det värt att satsa på förhållande ändå och hoppas att han ändrar sig? Det vet man ju inte. Gahh... :/ Är det en dealbreaker? Vi älskar verkligen varandra.

  • Svar på tråden Fästmannen vet inte om han vill ha barn
  • Anonym (Vill ha barn)
    Äldre 10 Mar 13:59
    #13

    Tack för alla era svar, hade inte väntat mig så många svar, är väldigt tacksam.
    Några svar på era frågor; han blir 22 och jag blir 23. Vi har alltså satt oss ner och pratat om saken, men problemet är som sagt att han säger KANSKE... Han hatar inte barn eller så, men han känner att han inte kan veta om han vill ha barn eller int,e, just nu vill han inte. Nej jag vill inte just NU heller,   men inom några år... Han säger KANSKE om mååånga år, eller inte alls. Han kan inte veta hur han kommer känna osv. Det förstår jag ju, alla vet inte i vår ålder om de vill ha barn eller inte, men tänk om han aldrig vill sen då...
    Jag har sagt allt hur jag känner och han vill ju inte göra mig ledsen men kan ju såklart inte "lova" något.

    Är rädd att jag ännu vid 35 kommer vänta och han bara konstaterar att Näpp, inga barn... Samtiigt som jag känner att han är den rätte, barn-saken är den enda saken vi inte har någon lösning på.
    Om han 100% säkert skulle säga NEJ inga barn, då VET jag ju det. Men nu är det kanske det ena, kanske det andra. Lååångt i framtiden.

    Ja, ni förstår. Vet inte hur jag skall tänka!

  • Anonym (Vill ha barn)
    Äldre 10 Mar 17:28
    #16

    Tack daniiel för ditt svar. Jag tror också det måste gro nåt år till, och sedan hoppas på det bästa.. Vi är ju förlovade, men känner mig osäker att gifta mig före jag är säker på att vi vill samma saker. Förut tänkte jag inte så mycket på barn och sådär, "vi är ju unga ännu" som du sa...Tog inte upp barn-frågan före förlovningen, jag bara antog (dumt av mig) att han också i framtiden ville ha barn, han har varit jättegullig med sina syskonbarn t.ex.
    Suck :/ jag tror så starkt på oss, men att ge upp att ha barn känns som något jag inte skulle kunna göra. Jag hoppas innerligt han får sitt "kanske" till ett "ja" nångång....Bara det att man vill ju inte dra ut på det 10 år till lixom.

Svar på tråden Fästmannen vet inte om han vill ha barn