• Anonym
    Äldre 8 Mar 16:38
    2316 visningar
    5 svar
    5
    2316

    Problem i den nedre regionen

    Hej.

    Jag har liknande symtom vid samlag får ont i "magen" dock inte om jag trycker på magen men vid själva samlalget. Jag gick till barnmorskan som tittade och kände på min livmoderhals, det visade att den sitter ganska lågt och kan bli till stött vid samlag och orsaka smärta, enda lösningen på detta är att använda ställningar som inte gör ont!!! Kan tyvärr inte hjälpa dig men hoppas att du hittar en lösning som fungerar bra för just dig.
    Om du är orolig för tarmarna tycker jag absolut att du ska söka för det & få det undersökt, kanske kan det kännas bättre och lättare när du kan släppa tanken på de. Om du känner en knöl ska du absolut inte tveka att söka hjälp!!!!!

    Lycka till

  • Anonym
    Äldre 8 Mar 17:04
    #4

    Om du inte blivit undersökt med vaginalt ultraljud skulle jag absolut se till att bli det. Låter som om du kan ha fått en äggstockscysta. De är ofta godartade, men kan behöva tas bort om de inte försvinner av sig själva. Tarmarna skulle jag inte vara orolig för så länge du inte har problem med matsmältning, näringsupptag eller tarmtömning.


    Lycka till!

Svar på tråden Problem i den nedre regionen