• Anonym (Snoka­nde)
    Äldre 4 Mar 16:17
    4636 visningar
    15 svar
    15
    4636

    Herregud överaskningsfrieriet förstört!!

    Mathildatiger skrev 2014-03-04 14:28:21 följande:
    Om du väntar på en överraskning och han är hemlighetsfull med mobilen, varför läser du då hans sms?
    Bra fråga! Över huvudtagettycker jag många tjejer snokar åt h-e för mycket i sina killars mobiler och datorer. Det skulle aldrig falla mig in att snoka i min mans mobil eller dator, och jag förväntar mig att han inte gör det i min mobil/dator heller. Inte för att jag har något att dölja, och jag tror inte han har det heller, utan för att det är en fråga om tillit.

    Hursomhelst, det är inte säkert att det är ett frieri det är fråga om. Det kan ju vara vad som helst, så lugna ner dig lite TS! Flört
  • Anonym (Snoka­nde)
    Äldre 5 Mar 01:34
    #8
    Anonym skrev 2014-03-04 18:58:12 följande:
    Jag vill bara tydliggöra en sak. Jag snokade inte! Om min största önskan är att frieriet ska vara en överraskning, varför skulle jag luska, snoka och/eller fiffla? Vissa iPhones förhandsvisar sms även i låst läge eller nått jag är ingen expert har själv ingen iPhone. Men på något jävla vänster så var meddelandet där på skärmen alldeles intil mig, när jag såg telefonen lysa till och han precis rest sig ur soffan och gått på toa. Något av ett dilemma.. Men som några av er säger även om jag har mina misstankar lär jag säkert bli oerhört överraskad och tagen när det faktiskt händer ändå, hoppas jag! Ligger sömnlös om nätterna nu haha!
    Förlåt att jag skrev att du snokade, men det verkar vara så många tjejer (och killar också, för den delen) som snokar runt i sina respektives personliga papper, mobiler och datorer och jag tycker det är så oerhört respektlöst. Sedan klagar de när de får veta saker de inte hade velat veta.

    Men jag har ingen iPhone jag heller, så jag har ingen aning om hur det där funkar. Jag ska inte säga att du snokade när jag inte vet något om hur det fungerar, jag väljer att tro det bästa om dig och att det gick till som du säger, det angår ju faktiskt inte mig.

    Du får ju absolut inte förstöra din pojkväns överraskning nu, tänk så besviken han blir i så fall! Är du bra på att hålla masken och spela överraskad? Ett knep: Tänk att något riktigt överraskande har hänt; som att Jimmie Åkesson träder fram och berättar att han är homosexuell och kär i en muslimsk kille eller något i den stilen.DET skulle du väl bli överraskad av? Flört

    Lycka till, och grattis till den kommande förlovningen och så småningom bröllopet! Glad

    Och jag ber än  en gång om ursäkt för att jag skrev så där, det var ofint av mig.Skäms
Svar på tråden Herregud överaskningsfrieriet förstört!!