• Äldre 10 Jul 21:10
    289343 visningar
    1096 svar
    1096
    289343

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Hej! Vi ska gifta oss nästa sommar, och givetvis är jag redan på jakt efter "the dress". Har hittat en på aislestyle.se, någon spm vet hur de är att göra med, och hur resultatet blir?

    Denna sida har verkligen inspiretat mig massor, har läst flera år bak i tiden=)
    Jättevackra klänningar har ni hittat allihop, hoppas verkligen att jag hittar MIN också.

  • Äldre 17 Aug 18:24
    +1

    Jag råkade visst köpa brudklänning kl 03.10 natten mot söndagen...
    Blev en Anna Campbell kopia, hittade en säljare på AliExpress med väldigt fin feedback. Har hela tiden tänkt köpa på JenJen eller snarlikt, men så fick jag plötligt syn på denna... 97Euro kan det vara värt, och så håller jag tummarna att den är fin!

  • Äldre 12 Sep 14:39

    Hej! Har beställt och fått hem två brudklänningar från Kina (ja, jag kunde inte bestämma mig), men, jag är så otroligt missnöjd! Den första var kritvit, skulle ha varit ivory, och satt katastrofalt illa.

    Nr 2 är otroligt välsydd, men ser inte ut att vara i närheten av den klänningen jag beställde. Den är inte alls mig, så det blev tokfel!

    Nr 1 kommer sys om till dottern, jag återanvänder tyget och spetsen helt enkelt, så är inte de pengarna helt kastade i sjön.

    Och nästa vecka ska jag boka tid för klänningsprovning i riktig butik. Ville så gärna att en av klänningarna skulle se ut som på bilderna... Eller iallafall i närheten.

  • Äldre 12 Sep 20:30

    Jag beställde från AliExpress, säljare som hade jättefina omdömen. Nr 2 vill jag ha tillbaka pengarna från, mailade dem på en och skickade bilder på klänningen.

    Ni som varit nöjda, har klänningarna sett ut som på bilderna??? Om man tex köper från jj, som jag var inne på först, innan jag hittade dessa som jag verkligen älskade.

  • Äldre 5 Mar 14:55
    Liii skrev 2016-03-01 18:23:36 följande:

    www.aliexpress.com/item/Vestido-De-Noiva-Praia-Sexy-See-Through-Chiffon-Lace-Backless-Wedding-Dresses-Beach-Wedding-Dress/32435230662.html

    Jag är sugen på att beställa denna, men vågar jag? Skäms


    Nä. Jag köpte 2 kläningar via Ali, katastrof båda två, ingen av dem såg ut som på bilden. Kolla Jenjen eller snarlikt istället är mitt tips.
Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!