• Äldre 21 Dec 09:12
    289423 visningar
    1096 svar
    1096
    289423

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Hej! Jag tittar också på brudklänning från Kina. jag har beställt en del andra saker från kina och varit grymt nöjd så jag tänkte att upp till 2000kr är väl värt att testa ;)

    Ska först bara komma underfund med vilken typ av model som passar min kroppsform :) Lite päronaktig..

    Jag ska inte gifta mig förrän sommaren 2017 så jag har ett tag på mig och min plan är att gå ner typ 10 kg då jag fortfarande dras med gravidkilon. Till mitt försvar är min son bara 10 månader ;)

    En väninna till mig köpte sin brudklänning i butik.. men hon behövde ändå sy in den när den var klar??? Va? Asså om man får klänningen utprovad i butik och sedan uppsydd så ska man väl inte behöva sy till den för 2500:- hos sömmerska, jag tyckte det lät lite konstigt... Hon fick hjälp att sy upp den och ta in den i bysten tror jag...

    Inget ont om klänningen, den var underbar men jag vill ju inte gå och köpa en svindyr klänning i butik i Sverige för att sedan ta den till en sömmerska. Dessutom enligt henne så beställde hon klänningen typ i början av våren och butiken var lite oroliga att klänningen inte skulle bli klar tills i augusti.. ett halvår?

    ne, jag chansar nog på en kinaklänning när det börjar närma sig typ i höst 2016 kanske, och sen hålla tummarna på att man håller vikten, eller inte ångrar sig. Hur gör ni andra för att välja? Det finns ju så mycket jag vill ha!

  • Äldre 7 Jan 16:10
    +1

    Superfina klänningar Kimpan! Hjärta

Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!