• Äldre 6 Mar 10:25
    290587 visningar
    1096 svar
    1096
    290587

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Maj12 skrev 2014-03-02 23:01:15 följande:

    Beställde även ett midjeband på Ebay som jag tycker passar bra till klänningen.



    Var beställde du midejbandet? Väldigt fint! Ja, självklart klänningarna också. Bara att jag funderar på att komplettera min klänning med ett band. 
  • Äldre 18 Mar 08:37
    iurochskur skrev 2014-03-18 08:28:02 följande:

    Åh jag vet exakt vad jag vill ha, en kombo mellan tre klänningar, frågan är bara vart man lättast vänder sig, har sett dessa klänningar på ebay, hittar dem inte på de olika fasta sidorna som länkas i TS, tror ni att dom ändå kan designa om man skickar in alla bilderna?


    Tror jag absolut. Vet inte hur det är på ebay, men de vanliga sidorna brukar ju göra det. Gör bra teckningar bara med förklaringar om hur du vill ha den och skicka till dem för prisuppgift så ser du vad de säger. 
    Var inte rädd att använda deras expertis, för de har ju sytt en och annan klänning innan.  
  • Äldre 18 Mar 10:32
    carola78 skrev 2014-03-18 10:19:29 följande:
    Fick ett kostnadsförslag av dino bridal på den första klänningen och den är delbar med en annan top och smala axelband för 200dollar, mkt eller?
    Tycker snarare det verkar vara ett kap! Om du vill ha två klänningar i ett så låter det billigt, i mina öron. 
  • Äldre 18 Mar 16:15
    carola78 skrev 2014-03-18 12:01:02 följande:
    jag har beställt den, fick ytterligare lite rabatt som ny kund och jösses vad snabb leverans (om de håller den) jämfört med de kinaklänningar som finns på ebay. Blev ca 800-900kr dyrare men är nog värt det. Kan följa min order och har bättre kontakt med säljaren. Hoppas att resultatet blir lika bra som servicen varit hos dino bridal. Blev en delad klänning och ändrade utförandet på övre delen. Känner mig nöjd än så länge, nu ska bara ett par skor hittas, men tror jag avvaktar tills klänningen anlänt :)
    Men åh va spännande!!! Sitter och väntar på min också, från Landy. Ska komma om ....om två-tre veckor!! Har även beställt en klänning till dottern som skall var brudnäbb, men den kommer senare.
    Utan dessa forum hade jag inte vågat beställa!  Härligt att man kan hjälpas åt.  
  • Äldre 10 Apr 08:51

    Måste bara säga att min klänning från Landybrial har kommit!!! Jösses vad spänd jag var när det stod att klänningen var på väg, för att inte tala om när det ringde på dörren! 
    Den stämmer till ca 85%, som Daniiel brukar säga att de gör. Så det stämmer. ;)

    Måste bara hitta någon som kan snöra den på mig, så jag kan prova på riktigt. Med skor och allt. Vill inte att min blivande man skall se den innan dagen så han är inget alternativ. he he 
    Men den är välsydd och spetsapplikationerna sitter bättre än på originalet. Det är mer lager i denna än originalet, så underkjol hade kanske behövts men jag vill kunna röra benen utan att vara rädd att fastna.  Är lite rädd för att det är för mycket fluff, för mig. Men det går ju att åtgärda enkelt!
    En underkjol med en ring som har släp, finns det? Har inte sett någon, än. 

  • Äldre 17 Apr 11:09
    Lemyr skrev 2014-04-17 10:47:28 följande:

    Innan leveransen fick jag ett sms om att jag skulle betala 883 kr i importavgift, det skulle betalas kontant eller med kort till den som levererade men han tog aldrig betalt? När jag pratade med kundtjänst så var kontant och kort det enda som fanns. Ska jag förvänta mig att det kommer en faktura ändå eller? :S


    Det låg en faktura för momsen i mitt paket eller i en plastficka på den, eller gav han mig den...? Var så fokuserad på paktet och att jag inte minns riktigt. HA ha
  • Äldre 17 Apr 12:37
    Lemyr skrev 2014-04-17 11:51:42 följande:

    Det var en plastficka på men inget som jag uppfattade som faktura?


    Det stog bara klänningens värde :S
    Den här lappen var på engelska, var din det med?


    Nej, det var en lapp till. Tror inte den var på engelska. Då har du nog inte fått den helt enkelt. 
  • Äldre 23 Apr 16:46

    Igår kom brudnäbbsklänningen som jag beställt från Landy. Champagne med kellyfärgat band.
    Den är så fin!! Välsydd och sitter jättebra och då med dragkedja i ryggen. Något lång, men det är ju ganska lätt att ordna. Rekommenderar varmt!

  • Äldre 12 May 16:31
    September2014 skrev 2014-05-10 09:30:50 följande:

    Hej! 
    Jag står nu och velar bland kinaklänningar och skulle behöva lite hjälp! Jag beställde en klänning för 2 månader sen via DHgate som bara var HELT FEL. Spetsen såg billig ut, siluetten var inte alls som bilden, sömmarna var snea, stenarna på såg både billigare ut och var typ tre gånger så många än på bilderna... Pga detta letar jag nu efter en ny klänning och är därför skiträdd för allt med spets, stenar, band i midjan osv där det finns en chans att det blir tokfel... Inte helt lätt att hitta en snygg "enkel" klänning som det fortfarande känns som att det händer något på. 
    Har fastnat för denna som jag känner kan ha en smickrande form till min timglasformade kropp. Några andra idéer eller tips? Något annat jag ska tänka på innan jag beställer? 


    Hej, Vad tråkigt! Vilken otur du haft.
    Jag har beställd min från Landy och den är delvis i spets. Den är inte som originale, som de flesta 85% lik, men i flera delar är den t.o.m. bättre sydd än originalet. 
    Så du behöver kanske inte vara rädd för alla spetsklänningar för den skull. 
    Hoppas att du hittar din klänning!
  • Äldre 5 Feb 15:06
    almami skrev 2015-02-02 07:08:04 följande:

    Nu har jag beställt min klänning! Det blev från Landybridal.co Gjorde beställning igår kväll och imorse fick jag kompletterande frågor om längd mm. Bad även dom att inte göra hjärtformad överdel utan mer rak så jag skickade med en bild på hur jag ville att den ska se ut och då fick jag frågan om jag även ville ha spetskanten som var med på den bilden. De verkar oerhört seriösa så jag hoppas verkligen att den är fin i kvalién nu oxå


    Om det är jag tror och har sett på andra bilder på deras klänningar så är den på provdockan en klänning de har sytt...


    Jättefin klänning! Mycket lik min, fast jag hade axelband. Jag beställde också från dem och ja, de är seriösa och klänningen är jättefin. Jag var så rädd att den skulle bli platt så de satte in flera lager tyll i underkjolen. Slutade med att jag tog bort två delar för den blev för mycket! ;-D


    Det enda var att jag har stor byst och är smal under bysten. Där blev det lite lösare, som var svårt att ordna hos en sömmerska här hemma då de var sytt i själva stommen. Men det var något som bara jag såg. Och på själva dagen såg inte jag heller det, då hade jag fullt upp med att vara lycklig!

Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!