• Äldre 18 Mar 08:28
    291246 visningar
    1096 svar
    1096
    291246

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Åh jag vet exakt vad jag vill ha, en kombo mellan tre klänningar, frågan är bara vart man lättast vänder sig, har sett dessa klänningar på ebay, hittar dem inte på de olika fasta sidorna som länkas i TS, tror ni att dom ändå kan designa om man skickar in alla bilderna?

  • Äldre 18 Mar 10:27
    Blivande frugann skrev 2014-03-18 08:37:33 följande:
    Tror jag absolut. Vet inte hur det är på ebay, men de vanliga sidorna brukar ju göra det. Gör bra teckningar bara med förklaringar om hur du vill ha den och skicka till dem för prisuppgift så ser du vad de säger. 
    Var inte rädd att använda deras expertis, för de har ju sytt en och annan klänning innan.  
    Tack för svar :) Jag har frågat två säljare på ebay som har en eller två av klänningarna, en av dem har svarat att de inte gör det så tänker om det är bättre att beställa via någon av de större säljarna. Det var väl någon här som hade beställt en egen design? 
  • Äldre 31 Mar 20:30

    Maj12: Skulle vara jätteroligt att se din klänning då jag också beställt en i spets :)!

  • Äldre 31 Mar 21:03

    augusti: Den klänningen har jag sett på ebay och tror även dhgate, de har så man kan välja att bara se annonser som har bilder av deras variant (dhgate). Jag har beställt en från dhgate av en säljare som har svarat direkt och fått många jättebra omdömen. Sen är det ju en chansning men jag känner att för de priserna så är vinsten så stor om man är nöjd och förlusten ganska ringa. Lite spännande också :) Superfin klänning btw!
     

  • Äldre 1 Apr 22:43
    augusti skrev 2014-03-31 21:12:06 följande:

    Vad heter din säljare?

    Hur kan jag söka på den klänningen specifikt?

    Får kolla för jag är så kär i den!


    Jag tror inte min säljare hade just den, jag hade nog sökt "lace", "beading" och kanske även "mermaid", det är de sökningarna jag gjort därför jag snubblat över din.

    Annars heter min säljare "bridefashion" dom har en liknande den du vill ha iaf där man även ser hur deras variant ser ut men den har mycket mer pärlor men det kan man be dem utesluta. Min säljare ska skicka extra broderad spets från en annan klänning gratis.

    Men sök runt med de sökorden så kommer du hitta exakt din och kolla omdömen jättenoga.

    Jag har valt en ganska komplicerad klänning så jag är väl medveten om att dne kan se konstig ut men jag chansar :D 
  • Äldre 2 Apr 11:59

    Maj12: Jättefin spets, det är det jag är lite orolig för ska se konstigt ut, kul att se att din blev så bra! Förstår ditt resonemang och tror denna blir lättsåld om du inte kan sy in den. Du är jättefin i din korta också! Ska själv ha en kort att byta till om jag inte toookälskar den långa.

  • Äldre 2 Apr 15:51
    Maj12 skrev 2014-04-02 15:27:46 följande:
    Tack! Jag blev verkligen super nöjd trist bara med storleken men så är det :) Det är ju alltid en chansning att handla så här.

    Kan väl erkänna att hjärnan går på högvarv nu :) Blir det snyggt att sy in den? Är det bättre att sälja den? Har köpt skit snygga skor (enligt mig) som kommer bäst till sin rätt med den korta klänningen eftersom jag då visar upp dom, och då blir det lite tuffare och det passar nog mig som person bättre :) Men i min "dröm" som jag haft om den dagen jag skulle gifta mig så har jag ju sett lång klänning för det är ju det man ska ha.

    Vad är det med din långa klänning som du inte känner dig bekväm i??
    Jag känner som du ang skor och att det är lite tuffare med kort, tänkte först ha en kort klänning för att visa benen och skorna men sen kände jag att jag nog ville ha en lång också och har beställt en lång som uppfyller allt jag föreställt mig, den är under tillverkning så jag vet ännu inte hur mycket jag kommer gilla den och om den alls blir som jag tänkt mig, den är väldigt detaljerad men om jag blir tokkär i den så kanske jag vill ha den hela kvällen, har alltså inte beställt en kort klänning ännu. har massor av tid på mig :)
  • Äldre 2 Apr 15:52

    aha du hade redan sett det

  • Äldre 2 Apr 17:16
    Maj12 skrev 2014-04-02 16:07:19 följande:
    Jag har så svårt med alla beslut haha vad då i-landsproblem :) Har du hittat någon kort klänning som du kan tänka dig?
    Det kommer säkert, försök gå på känslan :)

    Jag har hittat en hel del, är lite inne på en hi-lo, som har lite släp baktill då men är rädd att de inte är så fina i verkligheten, jag tänkte utgå ifrån hur jag känner i den långa sen, om jag vill ha en till kort, om den ska vara i samma stil eller jag vill byta helt, är lite inne på en i annan färg än vit på den korta i så fall.
  • Äldre 2 Apr 18:41

    augusti: Hittade din klänning på ebay, det finns en säljare som heter attractivedress som säljer den jättebilligt, buda inte hos dom, kolla omdömena, galet mycket negativa. Sen hittade jag en säljare som har 100% positivt (än så länge) som har den :

    www.ebay.com/itm/New-Style-Custom-Lace-Beads-Mermaid-Wedding-Bridal-Dress-Prom-Ball-Gown-UD544203-/191058802627&hash=item2c7bfdf7c3

Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!