• Äldre 15 Mar 12:32
    289313 visningar
    1096 svar
    1096
    289313

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Hej, en fråga till er som fått hem era kinaklänningar! Fick ni svar om vilket datum klänningen skulle komma och hur fick ni den? Jag bor i lägenhet, så kanske svårare att kunna få hem klänningen till dörren...?

  • Äldre 15 Mar 12:59
    daniiel skrev 2014-03-15 12:55:52 följande:

    Det är så olika. Vissa ringer före och andra dyker bara förbi med paketet. Man får sällan veta i förväg vilken dag eller tid det kommer, ifall dom inte ringer då, men det är oftast samma dag. Är du inte hemma, så kan dom ringa eller lämna en lapp. Då brukar man kunna ringa och ibland boka en dag för utlämning, tex om du vet att du kommer vara hemma torsdag eftermiddag, ibland kan dom lämna på tex jobbet eller så kan man sätta en lapp på dörren om att dom får lämna paketet utanför dörren.


    Åh ok! Tack för svaret:) hmm.. Får dom numret från paypal-kontot kanske? Isåfall lär jag in och ändra haha.
  • Äldre 24 Mar 18:36

    Snart är det dags för min klänning att komma med! Pirrigt:) Hur funkade det för er, hörde de av sig när de skickade klänningen? Jag beställde min från landy:)

  • Äldre 16 Apr 16:08

    Åh, jag vill också ha min klänning nu! Beställde den i slutet av februari från landy och de senaste två veckorna har de bara lagt på dagar.. Frustrerande, när jag ser era fina klänningar:)

Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!