• Äldre 6 Mar 23:35
    4612 visningar
    9 svar
    9
    4612

    Buffé eller sittande servering??

    Helgrillad gris kan ju vara roligt, jag skulle gärna gå på ett bröllop och äta det! Det blir lite att titta på också ifall det grillas så att gästerna kan se. Däremot skulle jag absolut inte vilja ha det på mitt eget bröllop då jag skulle vara alldeles för orolig att det inte skulle bli bra (torrt eller inte färdigt eller ta alldeles för lång tid) och ha svårt att slappna av innan det var serverat och klart! Men det är jag det, jag är hispig nog som det är.

    Jag har en cateringfirma och för 2 år sedan levererade vi tillbehör till ett bröllop där själva köttet skulle vara just helgrillat, jag kommer inte ihåg om det var gris eller lamm. De drog igång grillen två timmar innan de hade tänkt äta och trodde att det skulle räcka gott och väl. I slutändan åt de köttet nånstans 2-3 timmar efter utsatt tid och efter att de ätit sig mätta på tillbehören (bara potatis, såser och sallad) under tiden de väntade. Runt 100 gäster tror jag det var. Usch, min mardröm! Men det var ju också väldigt dåligt planerat.

Svar på tråden Buffé eller sittande servering??