Buffé eller sittande servering??
Tänk på att ni antagligen behöver personal som sköter buffén också, annars ser det inte så särskilt aptitligt ut för de som ska ta sist (speciellt inte om det är mer än typ 20 gäster)
Fördelen med bordsservering är att alla får fräsch mat, ingen får "skrapet" som blir kvar när alla andra har tagit, eller kanske till och med blir utan...
Buffé kan vara toppen det också om man tänker till lite och ser till att ha personal som sköter den.
Det är bra om man kan ta från minst 2 håll (alltså 2 köer till maten) är det fler än 50 gäster kan det vara bra att ha ytterligare ett bord med mat så det går lite fortare så hinner inte maten kallna och de första gästerna hinner inte äta upp innan resten får sin mat
Men tänk på att det går åt mer personal än man tror - speciellt om dom inte är utbildade / yrkesarbetende servitriser / servitörer. Så ett tips är att ta in 1 mer än man tror.
Då är man lite "garderad" ifall någon ringer på morgonen för bröllopet och säger att dom är sjuka och inte kan komma...