• Äldre 23 Feb 21:52
    75605 visningar
    492 svar
    492
    75605

    Viktnedgångspepp!

    Vilken bra tråd :)Jag ska tappa 30kg innan juni nästa år :) har redan gått ner 6kg på 1 1/2 månad, så det går framåt. Sakta men säkert är ju så man behåller sin vikt bäst tror jag.   Jag andvänder isodieten som grund angående maten, men vet på ett ungefär vad jag få äta å inte :) Andvänder mig utav en app som heter Lifesum där jag skriver det jag äter och tränar, väldigt smidig. I appen ser jag hur mycket kaloriera jag får äta om dagen och det har hjälp mig mycket.Har börjat med att jogga tre dagar i veckan ca 40min, ska börja på gym när jag får upp konditionen lite mer :) 

  • Äldre 24 Feb 13:57
    #4

    joo precis..man vill gå ner fort hehe helst nu.


    http://www.isodieten.nu/ Här kan du läsa lite :) ''består av Vanlig husmanskost typ'' Tycker att appen är väldigt bra, man ser vad man kan äta å inte. Man kan bli grymt förvånad hur mycket kalorier vissa saker innehåller.


    Det är ju bra att börja med promenader :) jag kör sittups och armhävningar med m.m varje dag. Finns bra appar för det med :) hehe känner igen mig, har dubbel sportbh när jag springer :D


    Precis och det stämmer :) var ett tag jag tränade mycket och åt dåligt, det gjorde ingen verkan för vikten tyvärr. När man har lärt sig vad man ska äta och har kommit in i det då kan man sätta igång med träningen (så gör min sambo) Fast jag tränar lite nu i början, för att öka sen :) Funkar bra för mig.

  • Äldre 26 Feb 17:25
    #9

    Va duktig du är :) jag körde lite zumba igår på jobbet haha hade lite tid över. Vad lite till frukost du äter men det kanske funkar för dig? Jag äter ca 350 till frukost. Under hela dagen äter jag ca 1400 kalorier, helst mindre :) det funkar för mig, blir inte alls hungrig :) vad äter ni när ni vill äta något gott? Jag äter vindruvor eller nötter helst ;)

  • Äldre 28 Feb 16:33
    #21

    Jag och min sambo kör den hårda vägen.. Inget gott hemma då åker det ner i magen och inget gott under helgen tyvärr.. När jag har gått ner en del kan jag unna mig under fredagarna tänker jag :) så inte mer än 1400 kalorier under dagarna, tycker det funkar rätt bra för mig. Är nere på - 7 kg på 2 månader, trodde jag aldrig jag skulle fixa.. Skål på er :) jag ska ta mig en smootie och skåla med hehe

  • Äldre 28 Feb 20:16
    #23

    Mitt sockersug börjar försvinna men inte helt hehe.. Vad gillar din kille? En spa helg är väldigt mysigt och uppskattat :)

  • Äldre 28 Feb 20:33
    #25

    Aha hehe en dyr flaska tequila då :)

  • Äldre 4 Mar 13:40
    #38

    oj vad jag har missat här, haft fullt upp med jobb tyvärr. Inte hunnit springa men tagit längre promenader med hundarna vilket dem älskar :) Jag andvänder åxå lifesum tycker den är superbra :)


    På fredag åker jag utomlands i några dagar, funderar på om jag ska släppa kaloriräkningen eller räkna? Kanske kan försöka undvika kakorna iaf hehe..

  • Äldre 16 Mar 16:04

    Jag har 75 j men har silikon hehe :) alla mitt fett sitter runt magen tyvärr :( men går framåt. Nu har jag börjat på gym för att variera min träning :) nästa kul att träna hehe.. Va alla ni är duktiga :D

  • Äldre 27 Mar 19:30

    Låter bra med utmaningen då jag inte äter nått bröd alls hehe.. Imorse vägde jag mig -10 kg så himla nice. Börjat träna 4 dagar i veckan vilket funkar bra än sålänge :) köpte mig ett superfint halsband för att fira 10kg.. Firar ni med nått när ni når -5kg tex? :)

Svar på tråden Viktnedgångspepp!