• Äldre 22 Feb 12:27
    3540 visningar
    13 svar
    13
    3540

    2 eller 3-rätters

    Vi ska ha trerätters, Förrätt, varmrätt och sedan efterrättsbuffé. Det sista mest för att jag tycker om att baka.


     


    Sedan på kvällen kommer vi att servera bröllopstårta. Så att den får glänsa lite själv som tack till den kompis som kommer att baka den.


    Tar man en ordentlig paus mellan trerätters och tårtan funkar det nog ändå resonerar vi.

  • Äldre 22 Feb 13:09
    #5

    Känn efter hur ni vill göra. Vilket som passar precis som "Mathildiger" säger. Bara det inte blir kaka på kaka i bokstavlig mening.


    Det kan även vara bra att kanske tänka på vad man serverar för mat och mängderna man serverar. Har man tung mat som mättar väldigt mkt kan det vara bra att ha en ordentlig paus till tårtan som ofta är rätt mäktig. Man kan även servera en mindre efterrätt, kanske en luftig mousse eller liknande som inte lägger sig som en klump i magen om man vill att folk ska dansa sedan....


    Vi kommer att göra så att efterrättsbuffé får alla ta av och vi äter tillsammans, men den kommer sedan att ställas upp på en annan plats i lokalen under kvällen så att folk kan småäta därifrån.


    Kommer ngn att typ servera snacks eller liknande efter middagen. Känns kanske inte så kul att ställa fram chipsskålarna, men lite nötter till baren kanske passar. Hur tänker ni.

Svar på tråden 2 eller 3-rätters