• Äldre 21 Feb 03:35
    6130 visningar
    10 svar
    10
    6130

    Gör inte dessa misstag

    Kanonbra att du delar med dig av din erfarenhet!

    Jag förstår inte hur folk orkar fixa mat själva.. brukar göra det till mina födelsedagar och då är det ändå max 20 pers bara och det är oftast ganska utmattande.. skulle inte vilja göra det på min bröllopsdag..

  • Äldre 21 Feb 16:40
    #6

    Chicita, den där teckningen är guld värd.. vi har en lokal med en liten utgång från köket direkt till lokalen så det skulle kunna funka för oss.. skall kolla upp det när jag återbesöker lokalen. Jag måste kolla hur många bord som blir över efter vi dukat upp för gästerna. I så fall kunde man ju lätt fixa det som din bild och kanske sätta ett skynke in till köket, för det är jättelitet och diskmaskinen är precis bakom dörröppningen. alternativt skulle man kunna ha buffén i nästa rum som är kökets andra ingång, men det blir kanske lite långt att gå..

    Hur gjorde du med tårtan? Jag har tänkt frysa min i delar och sedan ta ut, täcka med marsipan, stapla och göra snygga kanter och sätta på blombuketten med sockerblommor som redan skall vara klar. Jag hoppas marsipanen klarar det. Jag har testat att frysa sockerpasta men den svettades och killen gillar den inte heller..

    Det är mycket att tänka på.. kommer ha en A4 minst med saker jag måste mäta och kolla upp i lokalen.

  • Äldre 21 Feb 18:24
    #8

    Ja det är ju huvudsaken.. :)

Svar på tråden Gör inte dessa misstag