• Alylly­ra
    Äldre 21 Feb 11:53
    6092 visningar
    10 svar
    10
    6092

    Gör inte dessa misstag

    annieskilstuna skrev 2014-02-20 23:57:08 följande:
    Väldigt bra tips tycker jag!

    Både min man och jag har själva arrangerat allt från stora fester (300+) till små middagar under studenttiden, och den erfarenheten är verkligen guld värd!
    För det är svårt, både att beräkna mängder (speciellt på buffé!), få till serveringen, få avdukningen att fungera och att hålla koll på alla allergier...

    Vi hade ett tredagarsbröllop och bjöd då på middag på fredagen (soppa) och lunch på lördagen (paj). Bara det var ett hästjobb, hade vi inte haft våra fantastiska föräldrar vet jag inte hur det hade gått... Och då är ändå soppan enklaste laget (släng ihop alla ingredienter i en gryta och låt koka) och pajerna hade jag gjort några veckor i förväg, men det ska ändå värmas, varmhållas, dukas fram, dukas undan, hållas koll på specialmat osv.

    Visst går det, men planering är helt klart A och O! 
Svar på tråden Gör inte dessa misstag