• Äldre 12 Mar 01:08
    3818 visningar
    12 svar
    12
    3818

    Hej!

    Anonym (Liten) skrev 2014-03-11 20:56:44 följande:

    Nä inte har hon något med det hela att göra egentligen.

    Men jag kan känna att jag har det grymt mycket bättre nu än jag hade det med min dotters pappa då vi levde ihop och ser min mans mindre charmiga egenskaper som något jag fått för att öva mig på.

    Jag menade bara att i jämförelse med henne (hans ex) så borde det ju inte finnas ngn anledning att ens påpeka såna där småsaker.
    Kunde han leva med henne i 5 år så borde han ju överleva om jag klipper ståltråd med en sekatör.
    Om han såg det ur ett större perspektiv och själv gjorde en jämförelse så skulle han ju inse att det inte är så mkt att anmärka på...eftersom att jag inte gör allt det där andra som fanns som negativa delar i förhållandet han hade förrut.


    (Jag skippar anonymiteten, det är bara onödigt att jag ska vara anonym! Att du vill vara det säger jag inget om, så ta det inte på fel sätt nu!)

    Jag förstår att det är så du tänker, men jag tror det kan vara lite farligt att ha den inställningen - "Men jag är ju bättre än hon i alla fall!" Du är du, ert förhållande är mellan dig och din sambo och du ska inte gå omkring och tänka att du är bra i jämförelse med någon annan. Då nedvärderar du dig själv. Du är inte bra i jämförelse med någon annan, du är bra, punkt!

    Förstår du hur jag menar? Glad
    Även helgon har ett förflutet & även syndare har en framtid.
Svar på tråden Hej!