• Jenca
    Äldre 25 Oct 17:41
    65199 visningar
    28 svar
    28
    65199

    killar och dataspel...

    Jag har samma problem! Min m2b började spela ett online spel (EVE) för några månader sen och jag kände mej totalt utanför och åsidosatt när han plötsligt började tillbringa all sin ledig tid framför datorn. Om jag någon gång försökte komma ut på nätet så hängde han över mej och tjatade på att jag skulle bli klar snart.

    Vi har bråkat om det ett antal gånger och jag har försökt förklara att jag känner mej ensam och att han aldrig tillbringar någon tid med mej längre (till saken hör att vi bor utomlands och jag har inte direkt har vänner där vi bor för de vi umgicks med flyttade nyligen härifrån). Han tycker då jag är missunnsam när han nu hittat en hobby som han tycker är kul.

    Det har blivit bättre sedan vi skaffade en router så att jag kan komma ut på nätet med min bärbara jobbdator + att jag upptäckt forumen här på BT :) och tillbringar mycket tid på att planera vårt bröllop nästa år, men jag blir fortfarande fly förbannad när jag säger till att nu är maten klar och han inte kommer ut förrän en halvtimme senare.

    Fasar lite för hur det kommer att bli om han fortfarande är lika inne i spelet efter bröllopet och jag inte har den planeringen att sysselsätta mej med längre, men förhoppningsvis har jag skaffat mej lite mer vänner tills dess......

  • Jenca
    Äldre 25 Oct 17:46
    #0

    Ska förrestern tillägga att han faktiskt anstränger sig allt som oftast och ser till att vi gör saker tillsammans, men på det hela blir det ändå väldigt mycket mer EVE än mej...

Svar på tråden killar och dataspel...