• Anonym (Deppi­g)
    Äldre 12 Feb 20:05
    1955 visningar
    3 svar
    3
    1955

    Är det normalt?

    Jag bara måste få snacka av mig lite. 
    Jag blir galen på allt det här.

    Jag är 20 år gammal och jag har varit deprimerad sen innan tonåren. Först när jag var 16 började jag få hjälp och jag går nu på mediciner dagligen (samt samtal med psykolog, om hon nu inte vore sjukskriven).

    När jag tar mina mediciner fungerar allt bra med min Sambo, jag skrattar mycket mer, jag kan skämta om det mesta och även om min ångest och depression inte är helt borta känns allt så mycket lättare.

    Vi ska gifta oss om en månad. Vi har varit förlovade i snart tre år och vi älskar varandra hur mycket som helst.

    Här kommer det jag behöver snacka om.
    Om jag glömmer att ta mina mediciner ibland (eller har en extra dålig dag) känns allt så fel. Jag vill fortfarande gifta mig med min sambo och spendera resten av mitt liv med honom, men. När jag inte har min medicin känner jag mig så vilse och funderar alltid på om det ens är värt att försöka? Jag är 20 år gammal och har inte kunnat vara glad utan mediciner på 10 år. Lycklig ska vi inte ens snacka om.

    Är det medicinerna som spökar med mig eller tvivlar jag?  

     Idag är en sån dag, han har sovit hela dagen då vi jobbar olika skift och jag har varit magsjuk och inte fått behålla medicinen i magen direkt. Bara det att han inte orkar gå upp och ge mig en kram när jag har min ångestattack känns just nu som en deal breaker. 

    Är det här normalt (frågar främst ni andra som kanske också tar medicin för ångest och depression)? Hjälp? 

Svar på tråden Är det normalt?