• Äldre 11 Feb 11:06
    4491 visningar
    13 svar
    13
    4491

    Överraska gäster

    Nja... 
    Hur tänkte ni? Ska folk komma till vigselplatsen som ni först sagt, pakera sina bilar där och sen skjutsas iväg till ett annat ställe där dom förväntas övernatta?

    Jag hade inte kunnat följa då.
    Jag har en hund som jag inte bara kan lämna sådär över natten. Jag vill inte sova borta utan möjlighet att byta om, borsta tänder och jag kan inte sova utan min egen kudde Tungan ute 
    Jag hade vänt och åkt hem och varit besviken över att jag inte "fick" följa med... 

  • Äldre 11 Feb 12:41
    #8

    Måste det vara helhemligt då?
    Kan ni inte skriva typ "vi vill överraska er lite och väljer därför att inte avslöja vigselplatsen som är lite speciell. Samling sker på *plats* klxx:xx. Därifrån är transport ordnad."

    Och sen får ni ju upplysa om det kommer att finnas tid vid ankomst att checka in och byta om för de som vill eller om vigseln sker omgående och att dom kan checka in och lämna väskor och sånt på övernattningstället mellan vigsel och fest. 

  • Äldre 11 Feb 13:02
    #10
    Anonym skrev 2014-02-11 12:55:41 följande:
    ja vi har ju inte bestämt oss om hur vi ska formulera det hela och är det så att det hela går i lås så behöver de inte "checka in" utan bara gå in och lämna av väskor. Det här är bara en idé som slog oss igår och vi har inte diskuterat genom det hela ännu heller. Var bara kul och se hur andra resonerar kring detta. 
    Även om dom inte går via en hotellreception och uppger namn och får en nyckel tilldelad så "checkar man in" på sitt rum, sin säng eller vad det nu är man ska ha. Det är helt enkelt mer att man hittar sitt utrymme, och kan lägga ifrån sig sina saker någonstans...
    Så häng inte upp dig på  formuleringen utan ta till dig av helheten istället Flört
Svar på tråden Överraska gäster