• Anonym
    Äldre 6 Feb 00:03
    83007 visningar
    30 svar
    30
    83007

    Han kollar på porr, hur ska jag tänka kring det?

    Jag har samma situation som föregående talare. Min blivande och jag är ärliga om allt, även sånt som är jobbigt. Kanske ett halvår in i vårat förhållande frågade jag rakt ut om han tittade på porr, samtidigt sa jag också att jag inte kommer bli arg om så är fallet. Så han sa, ja, det gör jag ibland. Jag är jätteglad att han var ärlig om det, för ärligt talat stör det mig inte bara jag vet att så är fallet, jag skulle bli galet förbannad om han ljög om det. 

    Nu säger han ofta att det var jättelängesen han gjorde det, vilket egentligen betyder att vi har sex rätt ofta och därför behöver han inte göra det. Han har ingen extrem sexualdrift som vissa killar kan ha, utan kanske max varannan dag är mer än tillräckligt för honom. Däremot om han hade behövt mer sex än så så hade det varit helt ok med mig om han onanerade till porr, för ärligt talat skulle jag inte klara av att ligga varje dag :P Som många andra sagt, så länge det är hälsosamt och inte stör förhållandet på något sätt så är det ok. 

    Jag var extremt svartsjuk när jag var yngre och då hade jag noll förståelse för att killarna tittade på porr. Idag har jag en mer avslappnad syn på det, och om det har med att jag blivit äldre vet jag inte, men så är det iallafall. Jag tycker du ska ställa dig frågan, stör det ditt förhållande? Har ni mindre sex pga att han tittar på porr? Och tycker han att det är hetare med porr än att ha sex med dig så vet jag inte riktigt om han är något att ha. Däremot, stör det inte ert förhållande på det sättet, så ska du aldrig få dålig självkänsla över det faktum att han tittar på det. Det är ju fiktion på många sätt med porr, det är inte verklighet. Du behöver absolut inte vara svartsjuk på de tjejerna! Jag skulle dumförklara min blivande om han skulle vilja vara med en sån tjej. På riktigt. Det vet jag nu att han inte vill, och jag tror du vet att din sambo inte vill det heller. Han har valt att vara med dig och det är bara dig han vill ha! 

Svar på tråden Han kollar på porr, hur ska jag tänka kring det?