• Anonym (Miss Dirty)
    Äldre 5 Feb 23:12
    82627 visningar
    30 svar
    30
    82627

    Han kollar på porr, hur ska jag tänka kring det?

    Jag tittar faktiskt på porr ibland med min blivande, och jag vet att han tittar själv också. Det har jag inget emot, så länge han inte smyger med det eller förnekar det när jag frågar honom. Anledningen till att jag är så lugn och sansad när det kommer till det är att jag vet att han inte blir attraherad av kvinnorna han tittar på, utan han ser dem och tänker på mig. 

    Han har aldrig någonsin fått mig att känna att jag måste vara som kvinnorna i filmerna för att han ska vilja ha sex med mig, jag gör det jag är bekväm med och tycker om, och han älskar mig oavsett om jag är på humör för att dra fram spetsunderkläderna ur garderoben eller om jag bara vill kramas en kväll. 

    Man ska inte lägga för mycket vikt vid porr, känner jag. Om han tittar ibland är det lugnt, men om han ljuger om det eller inte kan sluta, eller måste titta på porr för att bli upphetsad, då är det däremot ett problem.

    Det finns en hel del som riktar sig till kvinnliga konsumenter också, och det görs inte bara skräp. Nu har många kvinnor börjat producera filmer som riktar sig till kvinnor, eftersom vi ofta behöver något annat än män för att bli upphetsade (av med brallorna och pang på, det är inte vad JAG uppskattar i alla fall). Om vi ställer krav som konsumenter behöver porr inte vara "av män för män", och det kan i sin tur påverka hur kvinnor framställs i filmerna. 

Svar på tråden Han kollar på porr, hur ska jag tänka kring det?