• Äldre 7 Feb 16:08
    10423 visningar
    40 svar
    40
    10423

    23 Augusti 2014

    Åh va kul med en sådan tråd!
    Vi gifter oss oxå den 23/8-14 :)

    Har bokat kyrka (får veta vilken präst de blir i april), festlokalen är oxå bokad.
    Ringen e vald men inte beställd ännu. Ska in o beställa den nästa helg förmodligen.
    Har börjat köpa saker till dekorationerna o så.
    Bokat en trubadur.
    Ska prova klänningar nästa torsdag =)
    Inbjudningskorten ska vi göra färdiga nästa helg o sedan skicka ut ganska på en gång.
    De "viktigaste" personerna har vi ju informerat tidigare på ett eller annat sätt :)

    Har funderat på frisyr och ja har en kompis som förmodligen kan hjälpa mig med detta. Ska bara få ett sista klartecken om det. Hon ska även sjunga i kyrkan.
    En annan kompis har löshår ja kan låna som passar så då slipper ja den kostaden oxå o sen har vi en till fördel, min pappa är fotograf så även om han denna speciella dag endast vill vara gäst och "brudens far" så slipper vi kostaden för fotograf eftersom han har ganska många fotografvänner. Så han skulle fixa de. Antingen så gör de väl varandra *en tjänst* eller så betalar min pappa för fotografen.

    Ja börjar redan känna mig tokstressad över allt, men min blivande man tar allt med ro än så länge.

     

  • Äldre 15 Feb 18:34
    #17

    Idag känns de härligt! Häromdagen va ja iväg me mina tärnor o provade brudklänningar så nu har ja hittat en underbar brudklänning :) Idag har jag och min sambo varit iväg och beställt ringen, pratat o beställt tårtan, beställt inbjudningskorten och placeringskorten. De kommer om några dagar. Vi har även hunnit med att köpa skor till honom och ombytesskor till mig då ja inte alls trivs i klackar utan bara får väldigt ont i fötterna när ja har de. Tanken är att ja ska hitta ett par låga klackar för att ha i kyrkan och till valsen men sen ryker dem och ja tar på mig bekväma skor. Allra helst hade ja nog faktiskt gift nig i joggingskor men då skriker mina tärnor rakt ut :P Vi har även köpt o "pimpat" gästboken. Köpt löpare till borden, lakan till borden (budgetdukar), köpt taktyg eftersom att i lokalen vi ska vara i så finns de runda "balkar" i taket o dem är de lindat ljusslingor runt så vi har köpt ett tunt tyg som ska gå i vågor över dessa balkar så att ljusen syns igenom. Kommer se jättemysigt ut tror vi :) Vi har även bokat en trubadur som ska spela o sjunga lite. Så även om de självklart är massor kvar så känns de som vi är en bit. Väg nu :) De resterande STORA posterna som är kvar är maten, drycken och min karls kläder men vi vet vad vi ska ha och vad de kostar på alla dessa poster så de känns ändå inte så stressigt. (Fotografen är oxå fixad men gratis eftersom min far är fotograf och just denna dag vill han va endast gäst men han har ju några fotografkompisar så att säga så då har han lovat att stå för den posten ). Hur går de för er andra? Hur långt har ni kommit med allt o vad gör ni just nu så att säga?

  • Äldre 24 Aug 19:03
    #37

    Hallå tjejer, hur blev eran magiska dag?

Svar på tråden 23 Augusti 2014