• Äldre 5 Feb 07:36
    15809 visningar
    44 svar
    44
    15809

    Hur mycket umgås ni med era familjer?

    Vi åker ner till föräldrarna c:a 1ggn/månad. Oftast i samband med födelsedagar och andra traditionsbundna sammankomster. De bor 20 min ifrån varandra (vi bor 2,5h ifrån). Vi har varit tillsammans i 3 år och våra föräldrar har aldrig träffat varandra - inget som stör mig det minsta. Min sambos föräldrar är dock skilda även om båda är med när vi ska fira något, men inte om vi bara hälsar på. Oftast bor vi hos min familj och umgås mer med dem. Jag har dock ingen som helst längtan över att min mamma och svärmor ska bli bff eller motsvarande, men visst tycker jag det kan vara en bra grej att de får träffa varandra innan bröllopet, men i värsta fall, eh. Det är sällan någon av våra familjer orkar åka "så långt" för att hälsa på oss så därför blir det liksom inte naturligt att de träffas hemma hos oss på kalas. 

  • Äldre 5 Feb 10:51
    #15
    kouki skrev 2014-02-05 09:11:31 följande:
    Våra föräldrar har inte träffats alls under det år vi har varit tillsammans. Får väl bli av så småningom haha^^ Men det hänger ju lite på er också. De kanske inte känner ett behov med att umgås med varandra, på samma vis som du önskar att de gjorde det. Så är väl lite upp till dig kan jag tycka att t.ex. bjuda båda sidorna till er...

    Det som lär underlätta för oss är att jag och sambons mor har samma födelsedag, så vi planerar att börja fira ihop :) Underlättar för många i familjen på deras sida då, då de har tagit in mig som en del av familjen också :)
    Haha. Du hade kunnat vara min sambo! :P Min mamma och han fyller nämnligen år samtidigt. Så när jag läste det fick jag läsa om flera gånger men så tänkte jag, det är ju mest tjejer här, han är inte på forumet och chansen är ju ganska liten att han fått för sig att regga ett konto bara för detta. ;)
Svar på tråden Hur mycket umgås ni med era familjer?