• Äldre 12 Feb 14:16
    24451 visningar
    9 svar
    9
    24451

    Resecheckar?!

    Vi kommer att önska oss presentkort på Resia (vi har hittat en resa som vi redan nu kommer boka och betala. Så kan man lösa in presentkorten i efterhand) och pengar i thailändska bath.

    Skulle det nu bli så att alla köper presentkort och att vi kommer upp i ett högre belopp än bokad resa (förmodligen osanolikt) så får vi väl spara dessa till en framtida resa.

  • Äldre 12 Feb 16:06
    #5

    Nu har jag bara kollat Resia eftersom det är där vi har hittat vår resa. Deras presentkort vara i 3år, men det kan nog variera så kolla först med den resebyrå ni vill boka hos.

  • Äldre 13 Feb 09:49
    #9
    TheD skrev 2014-02-13 00:02:04 följande:
    Det jag skriver är inte för att vara elak. Jag hoppas att Resia finns under den tiden ni löser in presentkorten/-kortet. Det var ett brudpar för några år sedan som fick presentkort på en reseyrå som gick i konkurs och ja... Som sagt inte för att vara elak eller dum :)
    Visst kan det hända, alltid en risk man tar med presentkort.
    Men man kan ju minska risken genom att ta en "gammalt" och etablerad resebyrå.

    Nu kommer vi att åka dagen efter bröllopet och därmed utnyttja våra presentkort direkt.
    Sen kan det ju vara så att flygbolaget man reser med går i konkurs och då gäller det att man tagit en extra försäkring som täcker detta. Annars kan man ju riskera att stå på sin bröllopsresa och inte komma hem utan att köpa nya biljetter.

    Men som du säger ska ska man vara medveten om att det kan hända om man har riktig otur.
Svar på tråden Resecheckar?!