• inkanp
  Äldre 5 feb 12:46
  13608 visningar
  69 svar
  Inlägg från inkanp Visa alla inlägg
  69
  13608

  Överreagerar jag ang. min tärna?

  Åh vad tråkigt att din tärna beter sig på det sättet! Du är ABSOLUT ingen bridezilla, och det är lite hemskt att hon fått dig att känna dig som en. Som de andra i tråden skriver så är det ett hedersuppdrag att vara tärna. Om man inte kan tänka sig att hjälpa till i planeringen samt stötta och uppmuntra bruden så borde man tacka nej.


  Om jag ska vara ärlig så tycker jag att denna brudtärna inte alls beter sig som en vän borde, än mindre som en tärna. Jag förstår att du är orolig för att hon inte ens vill komma på bröllopet ifall hon skulle tas bort som tärna, men det känns tyvärr som att du inte har så mycket mer att hämta i er vänrelation så det kanske egentligen inte gör något? Om hon skulle bli "avsatt" och välja att inte komma alls så har hon verkligen bevisat vad er vänskap betyder för henne; ingenting.


  Kom ihåg att du verkligen inte gjort någonting fel!


  Jag hoppas att det löser sig för dig och att ni får en fantastisk dag, omgivna av människor som bryr sig om er och vill er väl!

 • inkanp
  Äldre 7 feb 13:39
  #29
  Anonym (känslig) skrev 2014-02-07 13:12:45 följande:

  Tack återigen för svar, så himla skönt att få lite synpunkter!


  Varför jag valde tärna1 som tärna är egentligen enkelt & samtidigt helt åt fanders fel svar: Jag kände mig skyldig till att låta henne vara det. Hon har många gånger pressat mig & sagt att hon vill vara tärna & frågat om det inte är dags att gifta sig snart. Jag trodde faktiskt inte att hon skulle bli såhär mot mina andra vänner & tärna, även om jag vet om att hon är bossig. Men när hon alltid sagt att "bruden bestämmer" så var det allra sista jag trodde var att hon skulle sätta sig själv i centrum...


  Men usch vilken jobbig sits din tärna har satt dig i :( Att först tjata för att du ska välja henne och sen inte ens göra sitt "jobb" som tärna är ju helt oacceptabelt. Jag vet att det är svårt, men försök att sätta dig själv främst - vad är din magkänsla? Du är inte skyldig henne någonting, så gör helt och hållet som du känner för. Jag får känslan av att din fästman och din andra tärna kommer stötta dig oavsett ditt beslut, så tänkt bara på dig själv och vad du vill.


   


  Tråkigt att det kan bli så här med tärnor. Min fästman och jag kommer ha hans systerdotter som näbb, hon är kommer då vara drygt två år och har inte så mycket att säga till om ;)

 • inkanp
  Äldre 12 feb 08:02
  #64

  Vad skönt att ni har talat ut! Hoppas att allting fungerar felfritt för dig och er nu! Lycka till med bröllopet och allt omkring :)

Svar på tråden Överreagerar jag ang. min tärna?
Logga in
Bli medlem