• Äldre 8 Feb 12:11
    16619 visningar
    69 svar
    69
    16619

    Överreagerar jag ang. min tärna?

    "Ditt bröllop - dina regler" i all ära, men det låter som den här tjejen inte är någon vidare kompis över huvud taget just nu. Att hon ifrågasätter dina val och försöker övertala dig till en massa saker du inte vill känns inte riktigt sunt, bröllop eller inte. Och när du då dessutom är stressad och upptagen med ett så stort projekt som att planera ett bröllop blir det än värre.

    Det låter på dig som all interaktion med och om henne bara är jobbig just nu, och då måste jag nog hålla med tidigare talare om att det kanske är dags att ta ett par dagars timeout och fundera på hur du vill ha det. Jag förstår att du är rädd för att förstöra vänskapen men hur mycket är den värd, om du lägger all oro och olust i andra vågskålen? Och hur bra vänner var ni innan bröllopsplaneringen, var förhållandet er emellan redan påväg utför eller var hon en bra vän då?

    Vänskap är inte alltid för evigt och ibland kostar det mer att försöka hålla den vid liv än vad någon av parterna egentligen får ut, då är det kanske dags att 'göra slut'. 

     

Svar på tråden Överreagerar jag ang. min tärna?