• Anonym
    Äldre 3 Feb 18:55
    16600 visningar
    69 svar
    69
    16600

    Överreagerar jag ang. min tärna?

    Jag håller med föregående,jag hade absolut sagt att hon inte får vara tärna mer,hon verkar bara negativ och otrevlig.. Jag hoppas det löser sig för er och att du tar ditt förnuft till fånga och tänker på dig själv och att det ska vara din lyckligaste dagen i ditt liv:)

  • Anonym
    Äldre 5 Feb 13:30
    #25

    Min ena tärna har precis sagt att hon inte vill vara tärna, bara för att hon inte får som hon vill. Hon vill bestämma vem som ska vara bestman. Vi har redan beställt  en klänning åt henne, så det känns förjävligt. Så tänk igenom det noga för det är hemskt när man har planerat allt och tärnan  inte vill vara med sen. Nu står vi där snart med en dyr klänning som ingen kan ha.Hon sa att hon var överlycklig över att få vara min tärna och jag var överlycklig att hon ville vara det. Men nu tre månader innan bröllopet så säger hon ifrån. Det som är jobbigast är att det är min blivande mans dotter. 

  • Anonym
    Äldre 5 Feb 13:32
    #26

    Håller med alla andra i tråden!


     


    Men jag måste fråga, varför valde du henne som tärna från första början? Låter ju lite som att hon är knäpp annars också, inte bara nu kring bröllopet? Lös inga varningsklockor?

  • Anonym
    Äldre 8 Feb 07:24
    #37

    Nej, du är ingen bridezilla. Hon är en maidzilla!

  • Anonym
    Äldre 8 Feb 11:52
    #41
    Anonym (känslig) skrev 2014-02-08 11:33:44 följande:

    Det känns lite på så vis som att det jag vill & hur jag vill ha det är fel & måste ändras hela tiden. Jag kan ju inte blanda min guldring med övriga smycken i silver, jag borde ljusa upp håret för blont på sommaren är finare, håruppsättningen jag vill ha så ska jag ha löshår (vill absolut inte det). Jag borde köpa allt smink helt nytt till bröllopet osv...


    Jag vet inte, det känns nästan som jag har svårt att höra det som är positivt längre på något vis. Så känner jag mig så elak när jag tänker så...


    Ditt bröllop - Du bestämmer. Andra ka inte bestämma, bara komma med goda råd. 
Svar på tråden Överreagerar jag ang. min tärna?