Inlägg från: Chicita |Visa alla inlägg
  • Chicita

    Fixa egen mat?

    Många lokaler har porslin som ingår.  Och det kan vara värt att vara i någon billigare lokal istället för hemma om man har möjlighet.
    Om det inte ska vara något superparty så kan man ofta få vara i församlingshemmet (på många ställen gratis när man gifter sig i kyrkan).

    Kostnaden för papptallrikar och plastglas kan nästan bli lika dyrt som en billig lokal så det är värt att kika på Glad 

  • Chicita

    Ja om man ska vara hemma ja... Flört

    Men även om man tänkt vara hemma så kan det ibland vara bra att tänka om och se om det finns en billig och bra lokal där det finns både stolar, bord mm. 
    Att "vädersäkra" trädgården blir många gånger dyrare än lokalen och det är ju inte så många som kan ha 30-35 personer sittandes inomhus ifall vädret krisar, om man inte dukar i alla tillgängliga rum (sovrum mm) med ihoplånade möbler... 
     

  • Chicita
    Sassa84 skrev 2014-01-30 14:35:48 följande:
    Församlingshemmet har vi börjat fundera på faktiskt. För vi ska nog skippa alkohol och festligheter och ist fokusera på att vara samlade och äta lite gott. :) Vi ska ringa runt lite, och fråga vad de olika lokalerna har att erbjuda och priser, så fort vi enats om ett exakt bröllopsdatum. ;)
    Församlingshemmet rekommenderas.
    Enkelt att ta sig mellan kyrkan och det också (vi gick ut från kyrkan och samlades vid klocktornet där fotografering och gratulationer tog vid och sen fortsatte vi till församlingshemmet i samlad tropp)

    Och det är som sagt ofta gratis och fullt utrustat Solig 
Svar på tråden Fixa egen mat?