• Anonym (På riktig­t.)
  Äldre 12 feb 06:06
  6384 visningar
  31 svar
  Inlägg från Anonym (På riktigt.) Visa alla inlägg
  31
  6384

  Min bror gifter sig inom en vecka av mig har jag rätt att vara sura?

  Bröllop ett: Billigt och spontant. Brudparet har ett bröllop för att dom vill bli äkta makar. Festen, klänningen, dekorationerna osv är inte viktiga.Kärleken och vigselakten är det enda som brudparet sätter vikt på. Bröllop två: Stort, påkostat och materiellt. Bruden är fixerad vid detaljer som festen, maten osv. Bruden går helt upp i sömmarna när deras bröllop inte är det enda! Bruden blir tokig när nägon annan väljer " hennes" efternamn och över att hon inte får gifta sig först i släkten.

 • Anonym (På riktig­t.)
  Äldre 12 feb 06:09
  #26

  Du anser inte att din brors förhållande är seriöst nog. När du ser utifrån på era bröllop, vems bröllop ser seriösast ut? Skulle du uppskatta om gästerna tycker att din brors bröllop är mer äkta? Eller att du fokuserar på helt fel saker? Din bror vill gifta sig med sin flickvän för att han älskar henne. Han är inte ute efter en stor fest eller ute efter att få gifta sig först.. Han vill bara få sin fru. Vad fokuserar du på?

 • Anonym (På riktig­t.)
  Äldre 12 feb 06:13
  #27

  Nu menar jag inte att dyra bröllop innehåller mindre kärlek. Vi ska ha ett stort och påkostat bröllop, men vi vet att saker kan gå hur som helst. Det viktiga är att vi blir gifta! Kärleken är i centrum! Du fokuserar på fel saker, det får mig att tro att du gifter dig av fel anledningar. Lika väl som att du dömmer din bror förhållande så får du ta att andra antar saker om ditt.

Svar på tråden Min bror gifter sig inom en vecka av mig har jag rätt att vara sura?
Logga in
Bli medlem