• Äldre 11 Feb 22:40
    8371 visningar
    31 svar
    31
    8371

    Min bror gifter sig inom en vecka av mig har jag rätt att vara sura?

    Jag får nog hålla med Innuendo,. Läser det inte kritiskt alls utan tycker det är sakligt och bra. Allt beror ju också på hur man tollkar det hon faktiskt skriver.

  • Äldre 12 Feb 01:25
    #24

    Men tagga ner. Jag kan stå för att jag tycker du är jobbig just nu, känslig och överdriven.
    Att det blir bröllop samma vecka kan jag förstå känns lite snopet och tråkigt, fullt förståeligt, men jag tycker också att det verkar som att du är förbannad. På att de ska komma här och gifta sig "oplanerat" medans du haft ett förhållande längre. Som att det sticker dig i ögonen, Gör det det, så fine, men stå för det då.
    Men du lägger in värderingar också i det du skriver. Vad fan spelar det för roll om fu slänger ut en mille på ditt bröllop och de 1kr?! Ingen annan bryr sig om sånt, lika lite som man som gäst skiter i om det är en rosa eller grön rosett på inbjudningskortet.
    Ja, ni kommer heta samma, OCH? Jag tycker du gnäller, är som en barnrumpa och fokusera på fel saker. Gilla läget nu nör det ör som det är. Jag gifter mig borgergligt, och det är lika riktigt som ett dyrare, för mig är det mer betydelsefullt. Jag firar kärleken, vill inte ha en stor fest, en dyr klänning som jag använder en gång då jag hellre köper dyrare klockor, skor, bilar osv. Du är nedvärderande. Du säger att din bror inte tycker det är på riktigt, men det tycker han nog visst, just därför kan de vänta med festen.
    kom ut ur Bridezillaträsket!

Svar på tråden Min bror gifter sig inom en vecka av mig har jag rätt att vara sura?