• Äldre 25 Jan 21:22
  2975 visningar
  5 svar
  5
  2975

  I år eller nästa?

  Hej alla blivande brudar & fruar! Jag skulle behöva tips & råd.


  Jag & m2b har planerat bröllop till nästa sommar. Men nu funderar vi på att ta det denna sommar istället. På våran förlovningsdag 29:e juli. Vi har redan handlat in kostym, finskor, smycken, skjorta & beställt klänning, slips, brudskor mm.


  Vi har valt plats för middag & kyrka är bestämd. Vi har planerat en hel del, tror ni att vi skulle kunna flytta fram bröllopet till iår eller känns det för hastigt?


  Anledningen till att vi kanske ändrat oss till i år är att restaurangen vi vill ha middagen på är tillsalu. Nu går att boka bröllopsmiddag men nästa år kanske de bytt ägare. Jag & m2b gillar ägaren mycket & hon ger oss alltid det lilla extra. Vi har firat 2 utav våra årsdagar hos dem & t.om en julaftonskväll så det ligger varmt om hjärtat. Om det visar sig att det är sålt nästa år så känns det som vi måste planera om allt!


  Vill gärna ha tips på hur vi kan hålla budgeten nere eftersom vi planerat att spara i ett år..men vi vill fortfarande att helheten ska vara vacker & genomtänkt.


  Hittills har vi tänkt binda buketter själva; Pioner & rosor (blir väl inte så dyrt?), göra egna inbjudningskort, beställa färgade prinsesstårtor på ställning, låna resväska....kan man göra mer...? Även tänkt kuvertavgift.


  Resan får vi se om vi tar direkt efter bröllop (i så fall bokar vi sista minuten om det finns pengar över) annars tar vi det på hösten.


  Hur låter det...? 

 • Svar på tråden I år eller nästa?
 • Äldre 26 Jan 00:00
  #3

  daniiel: Tack så mycket för svar! Vi var & kolla restaurangen idag men ägaren var tyvärr inte där så vi får återkomma på fredag...(skulle utomlands). Får ringa & kolla kyrkan med, hoppas det finns tid! Är ju i en väldigt liten by så förhoppningsvis...! Brudfölje & marskalker samt toastmaster är redan klart :)

 • Äldre 26 Jan 17:04
  #5

  Åh vad kul med uppmuntran! Nu har jag hittat vigselringen med- beställd idag! :D

Svar på tråden I år eller nästa?