• Äldre 24 Jan 16:44
    3951 visningar
    7 svar
    7
    3951

    Bröllopsångest

    Mitt i allt bröllopsplanerande blev jag nu lite deprimerad.. jag räknade igenom budgeten och inser att närmare hälften av kostnaderna kommer gå till allt som har med min klänning, hår, smink osv att göra! Känns inte ok! :( Jag vill att min blivande ska få sin del i budgeten lika mycket som jag. Är det någon mer än jag som känner så? Suck.

  • Svar på tråden Bröllopsångest
  • Äldre 24 Jan 16:48
    #2

    Tyvärr kanske jag inte ska säga egentligen, men jag har redan köpt min klänning. En typisk detalj som hade kunnat bli billigare, men det är lätt att vara efterklok.. tack ändå!

  • Äldre 24 Jan 21:03
    #4

    Ja, precis, det är det jag menar, mer än en tredjedel av våran budget går till "mina saker", och då kanske jag ska poängtera att vi har en ganska liten budget. Vi har full kontroll på vår budget och vet vad som kommer kosta vad osv. Jag mår bara dåligt över att mitt ska kosta så mkt och han ska till och med betala sin kostym med egna pengar då han menar att han kommer använda den fler gånger, så det skulle inte kännas rätt. 

    Han skulle nog säga att jag ska köpa det jag tänkt och att han vill att jag får det som jag vill ha det på våran bröllopsdag, så det här kommer enbart från mig :) 

    Haha, ja, det är väl så jag får se det antar jag :)  Tack för en annan syn på saken!

  • Äldre 24 Jan 21:32
    #6

    Det är sant förstås :) Sen kan jag ju inte påstå att allt är ett nöje för mig heller, en frisyr med 80 hårnålar som kommer ge mig huvudvärk efter halva dagen är mer en uppoffring ;) Jag hör vad du säger, och du har en poäng. Ibland blir det överväldigande med den här bröllopsplaneringen bara, ibland önskar jag att jag hade ett helt crew att prata med! Fast det har jag ju här å andra sidan :) Tack så mycket för peppen!

Svar på tråden Bröllopsångest