• Äldre 3 Feb 22:54
    6418 visningar
    19 svar
    19
    6418

    9 augusti

    Jag gifter mig också den 9/8.


    Vi har lokal och kyrka bokad. Det är typ så långt vi har kommit. Just nu sitter vi och är tillbaka på ruta ett genom att vi inte har bestämt vilken sorts bröllop vi vill ha.


    Vissa detaljer börjar dock falla på plats. Vem som ska vara toastmaster och så. Ska även prova klänning om runt en månad. Spännande.... även om jag tror att jag kommer att köpa en från nätet.


    Men tiden går fort och det är nog dags att spika gästlistan....

  • Äldre 12 Feb 21:57
    #10

    Idag har jag köpt näbbklänningar till döttrarna.... Känns lite som att jag är på g nu. Har varit så trött sista tiden att jag inte riktigt har haft ngn lust att fixa. Men nu börjar det ordna sig :)


    Bröllopsklänningar nästa vecka..... Ska bli så kul

  • Äldre 8 Mar 17:51
    #15

    Vilka fina sidenband Äriqa. Jag ska också köpa hem det och bland annat ha långa band i min brudbukett i flera olika färger eftersom buketten i sig ska vara vit och grön.


     


    Imorgon ska jag åka och titta på en brudklänning. När vi var ute och provade så hittade jag en såååå snygg klänning men som låg utanför budget. Nu har jag hittat en sådan på blocket, exakt likadan tror jag, som inte är långt från mig och i rätt storlek. Hoppas bara att det verkligen är den och att den är i bra skick.....


     


    Mycket börjar nu att komma på plats, men jag måste verkligen börja arbeta med dekorationerna nu. Det är verkligen hög tid för det och att sätta ihop det där informationsbladet som ska med inbjudningarna. Ikväll MÅSTE jag verkligen se till att maila ut gästlistan till hon som ska göra mina inbjudningar. Det är verkligen hög tid :)


     


    Det är inte så många månader kvar nu, hur känns det? Ligger ni till enligt planeringen?

Svar på tråden 9 augusti