• Anonym (Inga krav!)
    Äldre 23 Jan 04:34
    4171 visningar
    7 svar
    7
    4171

    Pytte bröllop, bara bjuda vissa i släkten?

    "De har sagt att vi inte får gifta oss i hemlighet så det är inget alternativ". Ni är väl vuxna (eftersom ni har åldern inne för att gifta er är ni minst 18)? Om ni vill gita er i hemlighet så gör det för all del! Jag vet inte vilka "de" är som bestämmer över hur du ska gifta dig, men jag tycker ju att de som ska bestämma över er vigsel är du och din blivande man, inga andra.

    Annars kan ni mycket väl låta bli att bjuda vissa som ni sällan umgås med, det finns inga krav på vilka man ska bjuda på sitt bröllop. De pengar ni har sparat kommer väl till pass när barnet kommer, varför lägga dem på att utfodra  bjuda moster Doris och kusin Fanny som du inte sett sedan du var 13 år med oxfilé och bröllopstårta?

    Jag förstår inte det här med att folk har så förutfattade meningar om hur bröllopet "ska" se ut och vilka man "måste" bjuda. Det är ditt och din blivande mans bröllop och ni bestämmer! Att ni måste fråga främlingar på ett internetforum hur ni ska göra är också ganska beklämmande. Är man så osäker kanske man ska växa till sig och mogna några år innan man funderar på bröllop.

Svar på tråden Pytte bröllop, bara bjuda vissa i släkten?