• daniiel

    Hjälp oss lite med prioriteringarna

    Barnens kläder och skor kanske ni kan komma undan med billigare. Jag vet inte vad det är för klänningar, storlek, färg osv, men det brukar gå att hitta för ett par hundralappar i vanliga butiker. Även skor. Makens kostym, kanske ni kan hitta på tex Dressmann? Beställa väst och slips på internet? Skor kanske ni kan hitta lite billigare, vet inte vad det är för skor. Brudbuketter, samma där, vet inte vad du tänkt dig, men man kan säga tex "jag vill ha en rött och vitt med maxpris på 1500kr" och på så sätt ge floristen lite fria händer. Trollkarl, behöver ni verkligen det? Om det kostar er något. Behöver du en tiara för 400kr? Kan du hitta någon billigare? Ebay? Har ni frågat runt om tårtan? Kan ni hitta den billigare någonstans? Vad har ni valt till välkomstdrink? Hur har ni tänkt kring dryck till maten, fri bar under kvällen? Lagar ni maten själva? Behöver ni kaka till maten om ni serverar tårta? Sedan tänkte jag bara som en reflektion att ni kanske bör ha något mer än enbart potatissallad till maten och päroncider som alkoholfritt alternativ? Och ja, ringen är en stor post, men endast du/ni kan avgöra om ni tycker den är värd det. Har du kollat runt om du kan hitta något likvärdigt i lägre prisklass?


  • daniiel

    Rosenblad och glashjärtan, är det nödvändigt? Tyg till taket? Har ni kollat så det är okej att strö rosenblad i altargången? Vem ska städa det? Vill ni ha ljuslyktor till borden? Kan ni hitta en billigare lokal? Hur har ni tänkt kvällen, dans och musik?


  • daniiel

    Haha jag reagerar inte ens på frisyr och smink då jag fixade allt sånt själv med hjälp av syster och smink jag redan hade hemma :P Men ja, det är en post där vissa spenderar en hyffsad summa och kan vara bra att ta med i budgeten :)


Svar på tråden Hjälp oss lite med prioriteringarna