• Äldre 13 Jan 08:23
    2490 visningar
    9 svar
    9
    2490

    Toastmaster/madam/par?

    Vad tråkigt att din bror och hans fru inte kunde, men som du säger, det har man full förståelse för om det väntas smått ungefär vid samma tid. Hoppas att din morbror och moster kan ställa upp :)

    Vi valde en av makens bästa vänner och hans syster (vi umgås även med systern) som toastpar. Några som inte är rädda att tala inför folk, som gärna bjuder på sig själva, som vi litar till 100% på och framförallt så är systern väldigt organiserad.

    Jag förstår vad du menar med inbjudningarna. Vi valde att inte ha med namnen där, men det var för att vi ville ha så lite text som möjligt på inbjudan och hänvisade sedan till bröllopshemsidan (som vi visste att alla gäster skulle ha möjlighet att kolla). Där hade vi både namn och nummer till toastparet.

    När ska ni gifta er och när vill ni senast skicka ut inbjudan? Skulle ni kunna tänka er att vänta till tex torsdag innan ni får svar av moster och morbror? Under dagarna dit kan ni fundera på någon annan som eventuellt skulle kunna passa för uppgiften.


  • Äldre 13 Jan 08:47
    #5

    Man behöver egentligen inte så länge, för det man ska ordna där man måste veta exakt antal gäster är väl maten och bordsplaceringen. Ja, det beror ju på hur det ser ut för er maten då, om ni ska ta via catering och när dom senast vill veta. Samma sak med tårtan tex. Men har ni OSA en månad före, så bör ni klara er. Alltså i början av maj. Och då behöver ju egentligen inte inbjudningarna ut förrän under senare delen av februari. Då har gästerna 2 månader på sig att bestämma sig.

    Men som sagt, låt inte morbror och moster fundera för länge, utan sätt en deadline. Under den tiden kan ni fundera på eventuella ersättare, så att ni är beredda att fråga dom direkt ni får veta morbror och mosters beslut.


Svar på tråden Toastmaster/madam/par?