• Äldre 10 Feb 08:35
    6132 visningar
    15 svar
    15
    6132

    cambridge våren -14

    Jag håller på sen en vecka. Körde ren kur i veckan. Men åt lite och undvek kolhydrater i helgen, då det var kalas i familjen, känns fel att gå på sån här tokig diet inför barn, tycker jag. De undrar ju varför man inte äter. Tänkt köra ren kur två veckor till. Sen gå över på 5:2 i kombination med GI/LCHF alltså undvika kolhydrater även på de vanliga dagarna.

  • Äldre 11 Feb 11:01
    #5

    Fram till idag har jag gått ner 3,2 kg. Skulle vilja gå ner 12-14 kg till bröllopet, 3 maj. Kanske lite naivt att råbanta så, men men... Jag gick ner 27 kg med ck för typ 6 år sen, men då var jag singel och levde ett helt annat liv. Ren kur funkar inte riktigt i det familjeliv jag lever nu insåg jag efter någon vecka. Ska se om jag kan lyckas med att köra CK frukost -lunch och sen äta lite middag, men kolhydratsfitt på kvällen. Jag har en så liten dotter att det är svårt att resonera/förklara vad jag gör, hon ser vad jag gör och gör likadant helt enkelt. Sa dock att min shake var vuxenvälling, det tyckte hon var roligt :D

    Glöm inte att dricka massa vatten. Då mår man mycket bättre. :) 

  • Äldre 11 Feb 11:08
    #6

    Min erfarenhet av dessa VLCD-shakes är att jag inte pallar många dagar på annat än Cambridge. Tycker nutrilett smakar sämre/äckligt men framförallt ger de mig mycket sämre mättnadskänsla. Tycker att naturdiets färdiga shake på tetra är rätt bra om man inte har tillgång till CK. Och de finns på nästan varje ICA.

  • Äldre 11 Feb 12:17
    #8

    KimOchKjell: 
    Syftet i denna tråden var att peppa varandra vi som valt CK. Inte att få pekpinnar från de som inte gillar just denna typ av diet. Gulligt att du vill hjälpa, men personligen så har jag redan valt min väg  

  • Äldre 11 Feb 14:26
    #10

    Jag har själv gått ner 27 kg på ck. Höllet sen vikten + 2-4 kg i fem år tills min graviditet. Den viktuppgången har sedan blivit svår att bli av med pga dåligt med tid till träning som småbarnsförälder. Så CK är min väg back-on-track. :)

Svar på tråden cambridge våren -14