• Äldre 4 Jan 14:44
    16066 visningar
    23 svar
    23
    16066

    hjälp mig, måste verkligen gå ner i vikt..

    Håller med personen ovan. HItta en träniningskompis. Promenera är jättebra för viktnedgång och ta gärna gåstavar med. Om du är en prylnissa så skaffa pulsklocka och foot pod eller om du hellre vill ha distans inlagt på mobilen. Det finns ju en massa appgrejer för träning (jag gillar det inte men andra kan inte leva utan appar) :) Så du måste hitta din grej. Men jag vill inte att du ska försöka gå ner så mycket på så kort tid. Det är inte hälsosamt.


     


    Gå till ett gym och skagga en PT och träffa en kostrådgivare. Du får säkert göra en kostregistrering först, vilket inte är svårt bara att du måste mäta, väga allt du äter. Gå in på shapeup club och bli medlem där så kan du ha din egen dagbok över vad du äter så behöver du inte gå till en kostrådgivare om du inte vill.

  • Äldre 5 Jan 00:30
    #13

    LCHF passar inte alla. Punkt. Min kostlärare, dietist, har provat de flesta dietthafs och han klarade några veckor med LCHF men sen var det kört. Ekvationen är inte svårare än: mindre intag och större utgifter. För vissa räcker det och andra kan behöva tillägg av motion men alla är olika och har olika "problem"...

Svar på tråden hjälp mig, måste verkligen gå ner i vikt..