• Äldre 4 Jan 14:32
    16073 visningar
    23 svar
    23
    16073

    hjälp mig, måste verkligen gå ner i vikt..

    kan nog inte hjälpa dig så mycket med varken motivation eller schema, då jag inte vet vad som kan motivera dig, eller vad du gillar för träningsform. men tips kan jag ge 

    1. att gå ner så mycket på så kort tid tror jag är svårt. det är bättre att ta små viktmål. annars kan du lätt bli besviken. 
    2. träna något du verkligen tycker om - gillar du gym, kör det, gillar du gruppträning som boxing eller nåt, kör det. är du en kampsportare så kör det. 

    en sak som funkar för mig är tanken på att jag ska vara frisk, att hålla igång hjärtat, "rensa systemet" så att säga.:P det håller mig uppe rätt så bra, sen om jag går ner i vikt det är ju bara en bonus. (jag är 158cm och väger ca 63, så egentligen tycker inte jag att jag behöver gå ner i vikt, vill bara må bra) 

    så kanske det vore något för dig? att må först och främst bra, röra på dig, håll i gång pumpen och systemet, sen att du går ner i vikt är plus i kanten :) kanske låter bakvänt, då man lärt sig att " gå ner i vikt så mår du bra", men det tycker jag låter som att man skuldlägger den överviktige.

    hoppas jag kunde hjälpa dig på NÅGOT sätt.  

Svar på tråden hjälp mig, måste verkligen gå ner i vikt..