Inlägg från: filibustern |Visa alla inlägg
  • filibustern

    Koll på läget? Tips och råd mottages gärna

    det är svåra frågor, då man inte vet hur du ser ut (tänkte mycket på frisyren då) men varför inte en svinrygg? eller om du har riktigt långt hår, en lockig, utsläppt frisyr? eller en knut md lugg. 






    mycket är bara att googla sig fram. ang. brudklänningen är det så individuellt. jag tycker att 6000 är maxgräns för min brudklänning. jag köpte min begagnad på blocket för 1000kr. helnöjd! och underkläderna - beror på vad du tänkt för klänning, ska du ha ärmar/breda axelband så kan ju en bh vara bekvämt och snyggt. utan axlar så vet jag inte, själv har jag rätt så små och funderar på att antingen vara utan eller ha sånna här silikongrejer som man "klistrar" fast på brösten. 

    brudbuketten - hur mycket i budget hade ni tänkt? är det ett budgetbröllop eller inte?. om du verkligen vill ha rosor så kan du säga det till floristen. "jag vill gärna ha rosor i min bukett, men jag vill inte den ska kosta för mycket". så då fixar dom det med all säkerhet! 

    det är ju du och din blivande som ska gifta er, ni får bestämma och planera hur mycket ni vill och kan ekonomiskt sett. det enda ni inte kan bestämma är hur vigseln ska gå till, alltså nikan inte bestämma att skippa vissa saker, utan en vigselgudstjänst har en grund som måste vara med, sen kan ni ju fylla ut den lite :) 

    jag vet inte om detta hjälpte dig något, men jag hoppas det. :)  ang. ringen. Ja du kan visst köpa den 6 månader innan. låter inte alls dumt tycker jag. :) ska nog jag själv göra :P 
  • filibustern

    ja jag gillar de här frisyrerna också, speciellt knuten (bild tre), men vet inte om den skulle passa på mig med en brudkrona....
    jag tycker att 100-1500 är ett bra pris. inte för dyrt. dock har jag sett otroliga brudbuketter för 500-1000 också. :) 

    och om man har handskar till klänningen får man göra precis som man vill, men vill du ha det, så passar det nog bra till en axelbandslös :) 

  • filibustern
    Fluff skrev 2013-12-28 18:47:34 följande:
    Men då finns det hopp om att kanske håller ner lite på buketten om du har sett vackra för den pengen :)

    Jag får prova hur det blir med handskar, känns kanske som att man hoppar över handskar med fingrar iaf då det förhoppningsvis är bekväm värme ute i Juli :)

    Men kan du inte sätta nån lite krona runt knuten? Borde ju finnas en mindre modell som kan passa runt en sån knut.
    ne men då kommer den ju sitta typ snett bak på huvudet, kommer se knasigt ut tro ja :P  du kan ju kolla in den här tråden, här finns bild och pris på många buketter! www.brollopstorget.se/Forum-12-24/m3988892.html
Svar på tråden Koll på läget? Tips och råd mottages gärna