• Äldre 19 Dec 17:53
    17470 visningar
    12 svar
    12
    17470

    Jultävling: Tema Det bästa med julen!

    Julen för mig är alla traditioner. Barnen som vaknar tidigt för att titta vad tomten lämnat i julstrumpan precis som jag gjorde när jag själv var liten. Släkt och familj som kommer klockan två för att hinna snacka och dricka glögg innan kalle anka. Mormor som kommer med ris ala maltan, morfar med sina honungsmarinerade revben pappa med sin egenrökta ål och så vidare och så vidare. Precis som det har varit hela mitt liv.
    Alla sitter vid granen när paketen delas ut och var och en öppnar ett paket i taget så att alla ska kunna se vad det är. Efter barnens roliga blir det dags för oss "vuxna" att spela julklapps spelet. Alltid lika stimmigt, underbart och fantastiskt!

    Den julen firas hos fixar även med sovplatser åt alla. För trots att vi inte bor långt ifrån varandra övernattar vi alltid. Detta kanske ni tycker känns lite onödigt. Men för oss är det det bästa som finns! För tidigt tidigt på juldagsmorgon åker hela skaran bort till närmsta kyrka för då är det dags för julotta. Efter en mysig stund i kyrkan blir det tillbaka till huset och äta julmats frukost tillsammans innan alla beger sig hemåt.

    Älskar verkligen julen och min stora, brokiga familj.  

  • Äldre 15 Jan 14:11
    #12

    Men åhh, vad glad jag blir! :)
     

Svar på tråden Jultävling: Tema Det bästa med julen!