• Äldre 26 Mar 09:09
    4076 visningar
    5 svar
    5
    4076

    Vi som ska hålla galej på Stora Holm 2014

    Hej!

    Vad roligt med en tråd för just Stora Holm bröllop! Vår bröllopsfest kommer hållas där den 2:e augusti i år. Vi håller också på att planera maten. Vi tänkte ha en blandad buffé eftersom jag är persisk och killen är halvsvensk/halvkurd. Vi ska använda oss av de runda borden till gästerna och långbord till honnörsbordet. 

    Hur går det med er planering?

  • Äldre 27 Mar 12:37
    #4

    För att vara ärlig så har vi inte kommit så långt med själva inredningen. Vi försöker hitta ett cateringföretag där linne och dukar ingår i paketet. Än sålänge har vi inte hittat något bra cateringföretag så själva dukningen och inredningen har hamnat efter... Vi har inte ansökt om hinderprövning än eftersom vi ska gifta oss i augusti.

    Inbjudningarna är iallafall ute och det verkar som att vi blir runt 90 personer. Men alla har inte svarat än så vi får se. Blir lite lättare att komma igång med planeringen när man vet exakt hur många det är som kommer.

    Det var ett tag sen vi var och bokade  lokalen så jag har glömt av hur många runda bord det fanns och och hur många som fick plats runt borden.. Vet du det?

    Vad spännande med bara 4 månader kvar, då är det snart dags! Vi får hålla tummarna och hoppas på en fin sommar i år så man kan stå ute och mingla utanför lokalen :)

Svar på tråden Vi som ska hålla galej på Stora Holm 2014