• jools
    Äldre 25 Nov 11:04
    4096 visningar
    7 svar
    7
    4096

    Blommor i Göteborg

    Jag tror du får beställa för att vara säker på att det du vill ha kommer finnas hemma. Och du behöver inte gå till en stor blomsteraffär, små fixar det också då de åker till partihallarna varje morgon och köper blommor.
    Det bästa hade ju varit att åka till partihallarna, men jag vet inte om man kan det som privatperson, men du kan ju ringa och kolla.
    Vad det gäller pris så skiftar det ju väldigt beroende på säsong. Är det inte säsong för just den blomman är den självklart dyrare. Vidare kan vissa nyanser kosta mer än andra, för att de är ovanliga. Det är allstå en väldigt svår fråga att svara på!
    Men jag hade nog hellre gått in till en liten blomsteraffär än en stor då jag har fått för mig att de handplockar blommor på ett annat sätt. Tänk också på att du kanske får betala lite extra för servicen. Vad det gäller blommor är det få som vill betala för arbetstiden, utan bara för naterialet vilket är märkligt. Även om de inte gör din bukett så tar det ju lite tid att hitta, om det är specifika blommor du vill ha!

    Lycka till!

  • jools
    Äldre 25 Nov 16:03
    #6

    Det svåra med oasisboll är att få till en jämn bukett, alltså så rosorna inte sticker upp olika högt.
    Men floristen kanske är hjälpsam och ger lite tips och idéer om hen inte har fullt upp (jultid brukar inte vara bästa tiden för frågor eller saker som inte hör julen till). Öva några gånger med billiga rosor som du säger och tänk på att inte ha för färska eller nyutslagna blommor, det är lättare att jobba med rosor som är rejält utslagna! Det går också åt ganska mycket rosor för att få till en snygg boll, men det märker du ju när du börjar jobba!

Svar på tråden Blommor i Göteborg