• Äldre 2 Dec 09:48
    5142 visningar
    16 svar
    16
    5142

    Utbränd/deprimerad? + Frågor till er som varit det.

    passionsblomman skrev 2013-11-22 15:23:55 följande:
    Alltså, du kan be att få en läkartid och berätta att du ser olika varningssignaler och är rädd att gå in i en depression. Du kan också be att få remiss till en samtalskontakt-jag menar, några bra snack med någon som kan vara bollplank i hur du tex kan hitta nycklar att hantera din jobbsituation vore väl inte fel?
  • Äldre 2 Dec 09:48
    #16

    Samtal är den bästa formen att komma fram till vad som är fel.. Efter att ha läst allas inlägg ser det ut som jobbet är det stora problemet.. Vet inte exakt vad du jobbar med... Men det låter som du borde byta arbetsplats... och det låter även som att du har nåt på gång..

    För mig blev räddningen att jag i kombination med nedsatt arbetstid, samtal med en psykolog och bytte arbetsplats började må bättre.. jag såg inte varningssignalerna förrän det brakade lös på en gång.. Väggen kom sakta.... nu när jag blir trött tar jag en ledig dag från allt.. ingen matlagning, inget byke, inga måsten.. vill jag så gör jag nåt.. Men inte mer än vad jag känner för... alla hörn behöver inte vara dammfria Glad det fungerar för mig just nu..

    Hoppas det ordnar sig

Svar på tråden Utbränd/deprimerad? + Frågor till er som varit det.