• Äldre 7 Nov 14:05
    4304 visningar
    13 svar
    13
    4304

    Hjälp! Maj eller Augusti?

    Har beslutsångest! 10 maj eller 2 August? Är de datumen för lokal vi hittat. Vi ville ha det i slutet av maj början av juni. Men vi är försent ute... 10 maj kanske är för kallt? Löven har inte kommit?... Åh... Detta är jobbigt... Tips på hur jag ska tänka? Är maj verkligen illa månad?...

  • Svar på tråden Hjälp! Maj eller Augusti?
  • Äldre 7 Nov 14:34
    #5

    Jag bor i blekinge. :)

  • Äldre 7 Nov 23:02
    #10

    Men detta med blommor är en nackdel ju. Då måste man ju ha vårblommor. :) Vi hade tänkt blå tema med blåa blommor. Blått är inte direkt vårigt ju... kan kanske bli en dum ide?

    Vi hade så gärna velat ha det den 31 maj. Men vi är försent ute, allt är bokat. Det lutar mer och mer åt 10 maj än augusti. Men jag är rädd att utomhusbilderna blir "kala" och utan blad. Och att det ska vara kallt. Men vi kommer troligen sitta inne ändå.

    Vad tror ni? :)

  • Äldre 8 Nov 13:02
    #13
    Marie Malmö skrev 2013-11-08 00:45:06 följande:
    Har du upplevt en maj månad utan löv på träden? Jag tror inte att jag nånsin gjort det (och Malmö är ju inte så mycket längre söderut än Blekinge).

    Jag vill också ha blått tema, men har inte jättebra koll på det där med vilka blommor vilken säsong. I så fall ligger jag också pyrt till! Vill gärna ha hortensior och de brukar ju blomma lite senare.
    Liljekonvaljer och blåarosor skulle jag vilja ha i kombination. :) Vad tror ni om det? Marie. När gifter du dig?
Svar på tråden Hjälp! Maj eller Augusti?