• Äldre 11 Nov 11:49
    17192 visningar
    67 svar
    67
    17192

    Skrämmande att prova brudklänning

    Jag var också jätte nervös och nojig över att gå och prova klänning första gången. Fick faktiskt med mig sambon första gången. Men de andra gångerna åkte jag själv. Prova, prova och prova är mitt råd.Jag var ganska inne på att jag skulle ha en a-linje formad klänning för de brukar sitta ganska bra på min något kurviga kropp och samtidigt framhäva midjan. Men våga prova sånt du inte tror fungerar heller. I den affären jag till slut köpte min klänning fick jag massor med hjälp provade sjöjungfru formade klänningar som jag tidigare inte vågat för jag trodde jag skulle se ut som en "stoppad korv" eller nått. Men det fungerade betydligt bättre än jag förväntade mig och funderade ett tag på att köpa en sån klänning.     Kän efter vad som är du och vad du känner dig bekväm i. Så blir det nog bäst. 

  • Äldre 11 Nov 12:03
    #29

    Har ingen egen bild, har inte hämtat hem klänningen än. Men det blev en aspera klänning nr 4595 borde väl finnas på google. Fast med blått band i midjan och blåa klappar Klänningen är i   organza, det gillade jag . jag provade allt   Den jag funderade på att köpa som jag aldrig trodde jag skulle kunna ha på mig vad samma märke men 4540. satt som en smäck.

  • Äldre 19 Nov 07:26
    #59

    Anonym (Klänningspanik) skrev 2013-11-18 21:07:32 följande:Vart bor du, om jag får fråga?Jag var i Gislaved när jag hittade min klänning. Kan verkligen rekomendera det stället.  

Svar på tråden Skrämmande att prova brudklänning