• Skrämmande att prova brudklänning

  Tor 7 nov 2013 18:22 Läst 11048 gånger Totalt 67 svar
  Visar endast inlägg av stormhelen - Visa alla inlägg
 • stormh­elen
  Återställ
  Tor 7 nov 2013 18:22 #10

  Om du tycker att det känns jobbigt att gå själv kanske det är bra att du har någon med dig? Du har någon nära vän som du litar på som du kan ta med dig som lovar dyrt och heligt att INTE tala om något för någon?


   


  Första gången jag provade klänningar gick jag själv. Jag hade bokat tid på två olika ställen där jag valde ut mina favoriter. Efter det tog jag med mig mina tre brudtärnor som fick säga sin mening om vilka klänningar de tyckte om/ inte tyckte om. Det var skönt att ha några som kunnde tycka till då de ser hur klänningarna satt från ett annat perspektiv än min egen. Men vi alla 4 var rörrande överrens om vilken klänning vi gillade bäst.


   


  Jag tyckte att det var skönt att gå själv första gången, då det iaf för mig var en överväldigande upplevelse. Det var något jag hade längtat efter att få göra någon gång i livet, och det var en häftig kännsla när man provade den första klänningen. Jag har aldrig varit i kontakt med sådan typer av klänningar förrut, så det var häftigt att få se, känna och ha på sig en sådan klänning.


  Därför kan det vara bra att prova klänningar vid flera tillfällen, så att man kan fatta ett bra beslut utan att man är helt överväldigad av själva upplevelsen.


   

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll