• Äldre 5 Nov 08:31
    6866 visningar
    9 svar
    9
    6866

    Jäklar vad jag är trött på att gå till gynekologen

    Jag känner verkligen med dig!

    För några år sedan hade jag problem med återkommande svampinfektioner och de misstänkte även lichen på mig (vilket jag inte hade). Blev slussad fram och tillbaka mellan olika läkare och gynekologer, men tillslut kom jag till en helt underbar gynekolog som tog mig på allvar. Hon satte mig på en lång kur med fluconazol (en tablett varannnan vecka i någon månad) och såg till att jag fick en samtalskontakt.

    Det visade sig att mina problem med största sannolikhet berodde på stress samt mina p-piller. När jag slutade proppa i mig hormoner och fick en utomstående att prata med försvann så småningom mina problem. Jag har sedan dess fött två barn och skulle aldrig välja preventivmedel med hormoner i igen. Jag har fortfarande en samtalskontakt och vet att om jag får minsta lilla känning av svampinfektion kan jag ringa gyn och få recept på fluconazol (men det har jag inte behövt). Jag har inte haft någon svampinfektion sedan jag slutade med p-piller.

    Hoppas allt löser sig för dig! Jag vet hur jävligt det kan vara.

    KRAM!


  • Äldre 5 Nov 08:33
    #3

    Glömde skriva: Tycker att du ska ringa mottagningen igen och säga att du är orolig och fråga om någon annan kan ge dig provsvaren. Var inte rädd för att bli "besvärlig" mot dom!


Svar på tråden Jäklar vad jag är trött på att gå till gynekologen