• Äldre 4 Nov 18:07
    13921 visningar
    87 svar
    87
    13921

    någon mer som satte igång på bröllopsnatten?

    Anonym (nej) skrev 2013-11-03 14:43:05 följande:

    Ja självklart får du tycka att ditt liv är perfekt, i och med att det blivit precis som du tänkt dig (hittills), men jag tycker bara att det är ett känsligt ämne. Jag längtar själv otroligt mycket efter barn men vi kan inte sätta igång än, och det finns säkert andra där ute som inte har startat än eller som har startat och försökt jättelänge utan att lyckas bli gravida. Känner bara att det är lite av ett hån mot oss andra att säga att du har det perfekta livet för att du lyckats bli gravid direkt efter bröllopet. Tänk bara efter lite när du kläcker en sån grej, med tanke på hur många ofrivilligt barnlösa det finns.


     


    Tycker du att jag är löjlig så försök bara för en stund att förstå hur det känns för dem som verkligen vill ha barn, men inte kan. Det är svårt att glädjas med andra om man får det upptryckt i ansiktet. Däremot gläds jag med folk som är glada utan att skryta om det, som accepterar att de fått en gåva men att inget är självklart.


    Men.... det är väl fantastiskt att TS upplever sitt liv som perfekt just nu? Varför inte bara glädjas med henne oberoende av den egna situationen?
Svar på tråden någon mer som satte igång på bröllopsnatten?