• Anonym (gravi­d)
  Äldre 4 nov 09:20
  9871 visningar
  87 svar
  Inlägg från Anonym (gravid) Visa alla inlägg
  87
  9871

  någon mer som satte igång på bröllopsnatten?

  Hej,


  Vi slutade med p-piller någon vecka innan vårt bröllop i sommras. Fyra månader senare plussade vi och vi kommer (om allt går vägen) få vår lille skrutt 2-3 veckor innan vår första bröllopsdag :)


  Är i vecka 9 nu :) • Anonym (gravi­d)
  Äldre 4 nov 10:09
  #23
  Anonym (3 månader) skrev 2013-11-04 09:55:21 följande:
  haha det låter ju nästan precis som oss. vad roligt! är det första barnet också?
  Ja, första <3 Det ska bli så spännande! Har bokat ett privat första utlraljud nu i veckan och hoppas på att få se en frisk liten böna inne i min mage :)
 • Anonym (gravi­d)
  Äldre 4 nov 12:46
  #25
  Anonym (3 månader) skrev 2013-11-04 12:30:30 följande:
  vad roligt. ja jag bokade ett privat ul jag med nästan direkt efter vi plussat. dock bokade jag in det till den 20:e så jag får vänta 16 dagar till. känns som en hel evighet.

  Förstår det. Vilken vecka kommer du att vara i när du gör ultraljudet? För det är ju rätt bra att vänta ett tag, så man verkligen ser något.


  Jag tycker att det är skönt att vi ska göra vårt nu i veckan, för jag har sjukt ont i magen och har haft i två dagar. Rent logiskt så tror jag det beror på att mina magmuskler är sönderkörda eftersom jag kräks varje dag... men ändå skönt att kolla upp så att allt står rätt till :)

 • Anonym (gravi­d)
  Äldre 4 nov 16:09
  #31
  Anonym (3 månader) skrev 2013-11-04 15:06:07 följande:
  ja det är säkert magmusklerna. har du haft ont i två dagar och det hade varit något annat så hade det nog visat sig nu. jag kommer vara i v.9 kommer gå in i v.10 dagen efter ultraljudet. var så jag kände också. att jag ville vänta lite så man faktiskt såg något.
  vill gärna göra ett till innan jul också så man får en bra bild att ge i julklapp till föräldrarna då vi ska berätta för dom på julafton. har ni berättat än?

  Samma som oss då, jag kommer att vara i 8 + 6 (alltså i vecka nio, och gå in i vecka tio dagen efter).


   


  Min bästa kompis vet, och vi berättade för min mamma i lördags. Kunde inte hålla oss längre samt att ett perfekt tillfälle dök upp. Dessutom mår jag så kasst att det är svårt att inte berätta... skulle gissa att alla kollegor fattar också, trots att de inte säger något ;)

 • Anonym (gravi­d)
  Äldre 5 nov 10:16
  #37
  Anonym (3 månader) skrev 2013-11-04 19:31:43 följande:
  haha vad roligt. :D
  ja jag bor ganska långt från min mamma eller ja 15 mil i alla fall så vi träffas inte så ofta så jag har nog kanske lättare att dölja det. dock är det svårare att dölja från svärmor men jag gör mitt bästa. sa till maken att jag får hålla mig borta från dom hela december.
  ja jag ska gå och jobba igen på onsdag efter två veckors ledighet så får se hur det går. är ju under ledigheten det tagit fart liksom. usch!. jag hoppas det går bra. dock vet redan några kollegor om det. vissa måste ju veta eftersom det finns en del saker jag inte kan göra på jobbet nu på grund av graviditeten.
  hur berättade ni för din mamma då? på något speciellt sätt?

  Vi beställde nappar från namnnappen.se... så hon fick en napp där det stod "mormor i juni". Det tog en stund innan hon fattade men sedan blev hon jätteglad. Fast inte särskilt förvånad, la hon till ;)


  Ja, det är ju lättare att hålla sig om man inte träffar folk. Sa till min man häromdagen att hans föräldrar säkert börjar bli orolig för mig snart... varje gång jag träffat dem senaste tiden har jag mått dåligt, velat åka hem tidigare etc. Hahaha, hoppas de inte är alltför oroliga :)

 • Anonym (gravi­d)
  Äldre 7 nov 14:22
  #58

  Hej TS,


   


  Ville bara säga att jag gjorde det tidiga ultraljudet idag. Allt såg bra ut, det var helt fantastiskt att se den lilla där inne i magen (den vinkade typ åt oss, haha, eller ja... den sprattlade med armen men man får ju ha lite fantasi). Blev också framflyttat några dagar... så i 9+2 är jag nu!


  Om den kommer ut som planerat så dyker den upp 19 dagar innan vår första bröllopsdag! :)

 • Anonym (gravi­d)
  Äldre 8 nov 13:03
  #67
  Anonym (3 månader) skrev 2013-11-07 17:32:22 följande:
  åh vad roligt. måste erkänna att jag också gjorde ett ultraljud idag. vi hade det väldigt lugnt på jobbet idag så en utav våra läkare gjorde ett ultraljud på mig. som du säger det var helt underbart att se den lilla bebisen. ett hjärta som slog såå fort. man blev helt varm i kroppen. hihi. vår kommer också 19 dagar före vår bröllopsdag. vad roligt att det var lika. haha
  grattis till dig. grattis till oss

  Haha, skumt! ;)


  Hihi, ja... tyckte mest att hjärtat såg ut som ett enda stort flimmer men barnmorskan sa att det såg ut som det ska :)

 • Anonym (gravi­d)
  Äldre 11 nov 10:40
  #69
  Anonym (3 månader) skrev 2013-11-08 23:44:12 följande:
  Haha ja men det gör ju det. Men ett väldigt fint flimmer måste jag säga. Det bästa. Man blir så lycklig av att se det.
  Hihi, ett väldigt fint flimmer ja ;)
 • Anonym (gravi­d)
  Äldre 12 nov 13:36
  #73
  Anonym (3 månader) skrev 2013-11-11 13:17:02 följande:
  skulle gärna se det varje dag men nu kan man nog inte göra så många ultraljud utan risker. dock känner man sig ändå orolig tycker jag. man har ju sett ett hjärta men ändå finns oron där. känner du också så?

  vi har bokat kubtest nu i alla fall. så veckan innan jul får vi se miraklet igen. :D
  Ja, jag tycker att det känns jättejobbigt att inte få se bebisen igen innan i slutet av januari (rutinultraljudet). Särskilt då det är nu man börjar berätta för folk samt att jag börjar må lite bättre... då känns det ju instiktivt som om något är fel, men det är det antagligen inte :)
 • Anonym (gravi­d)
  Äldre 9 dec 13:15
  #78
  Anonym (3 månader) skrev 2013-12-08 09:54:10 följande:
  hur går det för er alla? här börjar symtom lätta och om 8 dagar ska vi på KUB test. börjar bli svårt nu att dölja den växande magen och familjerna ska ju inte få veta förrän vid jul. ja men jag kämpar på. längtar så efter en större mage och lite sparkar dock.

  Hej,


   


  Det var ett tag sen :)


   


  Mina symtom kvarstår, även fast jag nu är piggare vissa dagar... Svullnaden på magen har nu gått ner och nu ser jag mer gravid ut (mindre mage men större kula just där den "ska" vara). På fredag ska vi göra ultraljud nummer två bara för att stilla vår nyfikenhet och se så att allt ser bra ut, därefter ska vi börja berätta mer officiellt.


   


  Jag längtar också jättemycket efter sparkarna ;)

Svar på tråden någon mer som satte igång på bröllopsnatten?
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.