• Äldre 2 Nov 19:38
    4556 visningar
    28 svar
    28
    4556

    Fotograf eller inte?

    Står i valet och kvalet, med tanke på att vi redan nu gått över vår budget. Men ska man anlita en fotograf eller ej? Ni som valde att inte anlita en, blev ni trots det nöjda med era bilder fr bröllopet?


    Känner en tjej som extraknäcker som fotograf på bl.a. bröllop, hon tar 5000 och då är hon med oss hela dagen och vi får 60 bilder.


    Min m2b tycker att det räcker att vi ber släkten ta kort med våran systemkamera. Och så vill han sätta ut engångskameror på alla borden.


    Jag är så osäker, hur har ni andra löst detta med foto?

  • Svar på tråden Fotograf eller inte?
  • Äldre 2 Nov 21:00
    #5

    Tack för alla era svar.


    Sitter på jobbet nu och funderar. Som ni säger, man vill ju ha mer professionella bilder på själva vigseln och även porträtt. Min tanke var att jag och m2b + någon som fotar "smiter" iväg och tar lite bilder vid havet (som ligger rätt nära kyrkan) medans gästerna tar plats i lokalen. Även då hade det varit bra att ha någon med som vet hur man får fram bra bilder.


    Nu tycker jag inte att heldagsfotograferingen + 60 bilder för 5000 är så jättedyrt heller, men med tanke på hur mkt allt annat kostar så.


    Vad tycker ni om det priset? Vad fick ni som hade fotograf ge?

  • Äldre 2 Nov 22:16
    #7
    Lindlund skrev 2013-11-02 22:01:41 följande:
    Vi ger 7500:- för fem timmar och TVÅ fotografer, 120-140 bilder på DVD och resekostnaden (resekostnaden ingår i priset det blir drygt 25 mil tur/retur. Det är hos Malin som jag skickade länk till. Nu vet jag inte var ni bor Betty men jag skulle absolut titta på henne som alternativ!
    Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där
    Tittade på hennes sida, men vi bor i Gbg och med tanke på att hon då måste övernatta så... Tror det blir alldeles för dyrt :(
Svar på tråden Fotograf eller inte?